Bovenaan in Google met B&S Media

Bekend van de radio

Nog maar 3 plekken beschikbaar voor de start van de nieuwe maand!

Jouw bedrijf bovenaan in Google en meer nieuwe klanten? Laten we vrijblijvend kennismaken! Vul onderstaand formulier in en we nemen op werkdagen binnen 2 uur contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo ondernemer, heb je de radiospot gehoord over bovenaan in Google komen met je bedrijf? Die Klaas is maar druk met al die nieuwe klanten die zijn bedrijf via de zoekmachines gevonden hebben. Dus je dacht: dat wil ik ook en nu ben je hier op deze pagina. Helemaal top, want we kunnen jou ook helpen met het beter vindbaar maken van je website. Ook als je een professionele website nodig hebt hebt zit je hier goed. We vertellen graag meer over de diensten die we leveren. Klik of tap op de oranje button of lees eronder verder.

Hoe kom je bovenaan in Google?

Nu ben je vast benieuwd hoe we Klaas, mkb’er en vaste klant van B&S Media, aan een groeiend aantal klanten via zijn bedrijfswebsite helpen. In Google zit geen knop om je bedrijf bovenaan te laten zetten. Toch hebben we Klaas’ bedrijf op veel zoekwoorden op de eerste plaats of in de top 3 in de zoekresultaten weten te krijgen. Zoekwoorden die door potentiële klanten in Google worden ingevoerd, daar wil je op gevonden worden. B&S Media ontzorgt je helemaal op het gebied van online marketing. Samen met de klant bereiken we zo mooie resultaten, waaronder meer leads, klanten en uiteindelijk meer omzet.

Wie is B&S Media Internetmarketing?

Voordat we verdergaan zullen we ons even voorstellen. B&S Media is een internetmarketingbureau uit Kampen. Ons team van 30 specialisten helpt klanten uit de regio en het hele land aan meer online succes. We zijn nuchter, wat je terugziet in onze werkwijze en communicatie met de klant. Van hoveniers, airco-installateurs en ongediertebestrijders tot interieurwebshops, financieel adviseurs en recruitmentbureaus; bedrijven in alle branches weten ons al 15 jaar te vinden. En wij helpen potentiële klanten om hen te vinden. Of je nu een eenmanszaak of een grote keten hebt, bij ons heb je persoonlijk contact met de specialisten. Je hebt altijd zicht op wat we doen en wordt erbij betrokken, want jouw input is goud. Fijn dat je ons gevonden hebt! Nu, over die omzetstijging …

Zo doen we dat

We zeggen toch maar: online marketing is altijd in beweging en iedere klant, doelgroep en markt is uniek. Een X bedrag erin komt er voor iedereen anders uit. Net als ieder ander vakbedrijf hebben we werkmethodes ontdekt en doorontwikkeld die werken voor onze klanten. Daarnaast volgen we natuurlijk altijd de laatste ontwikkelingen, want je weet nooit of iets nóg betere resultaten oplevert. Dit zijn de tools in onze toolkit. Het gereedschap dat we gebruiken om jouw online aanwezigheid te versterken. De kwasten en de verf die we gebruiken om je bedrijf online kleur te geven. De … afijn, dit is wat we doen.

SEO

SEO

SEO betreft in feite alles wat wij doen om jouw website hoger in de organische (gratis) zoekresultaten van Google te krijgen. Hierbij verbeteren wij onder andere de techniek, content en autoriteit van jouw website.

Google Ads

Google Ads

Dankzij Google Ads wordt jouw website direct zichtbaar op relevante zoekwoorden in de zoekresultaten van Google. Zo kun je al heel snel relevante bezoekers op je website krijgen die zoeken naar een lokale hovenier.

Social media

Social media

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten in een bepaalde regio of onder een bepaalde doelgroep? Dan is social media marketing ideaal voor jou! Vergroot je online aanwezigheid bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Webdesign

Webdesign

Je kunt nog zoveel bezoekers krijgen op je website, maar zonder een aantrekkelijk, conversiegericht én gebruiksvriendelijk webdesign zal het aantal leads tegenvallen. Investeer daarom ook in een professionele website!

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
  • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
  • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
  • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
  • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

"Ook als hovenierbedrijf is het erg belangrijk om goed gevonden worden op het internet. B&S Media bezit de kennis en kunde om dit voor ons op een snelle en voordelige manier te doen. Gelijk vanaf de samenwerking krijgen we meer aanvragen uit een groter werkgebied. Mede hierdoor houden wij ons hoveniersbedrijf bloeiend!"

Martijn Buld van Hoveniersbedrijf Martijn Buld

Vrijblijvend kennismaken?

Onze internet marketing adviseurs komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken!

Nog maar 3 plekken beschikbaar voor de start van de nieuwe maand!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs