Webhosting

Met webhosting bij B&S Media weet jij zeker dat jouw website razendsnel, veilig opgeslagen en altijd in de lucht is.

Meer informatie? Neem contact op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Verzeker jezelf van betrouwbare en veilige webhosting. Neem contact op voor het bespreken van de opties!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met webhosting - vaak ook ‘hosting’ genoemd - bedoelen we het reserveren van een stukje opslagruimte op één van onze webservers. Dit zijn grote computers met veel opslagruimte, die dag en nacht aanstaan en ervoor zorgen dat jouw website continu in de lucht blijft.

Een goede webhostingpartij, zoals B&S Media, zorgt ervoor dat deze servers optimaal beveiligd zijn, zodat jouw website en die van onze andere webhostingklanten geen enkel gevaar lopen.

De voordelen voor jou

 • Razendsnelle laadtijd
 • Website altijd online
 • Veilig voor bezoekers
 • Geen risico op gegevensverlies
 • Dagelijkse back-up
 • Uitstekende support

Het belang van webhosting

Webhosting is belangrijker dan je wellicht denkt en speelt een cruciale rol in het al dan niet succesvol zijn van jouw website. Een betrouwbare webhost zorgt er namelijk onder meer voor dat:

 • Jouw website razendsnel laadt;
 • Jouw website altijd online is;
 • De gegevens van jouw bezoekers veilig zijn;
 • Er nooit iets verloren zal gaan bij een aanval of hack!

Wil jij ook de garantie dat jouw website snel, betrouwbaar en veilig is? Kies voor webhosting bij B&S Media!

Neem contact op

Waarom goede webhosting cruciaal is

Een razendsnel ladende website

Een website die snel laadt is essentieel om het maximale uit je website te kunnen halen. Wanneer bezoekers telkens moeten wachten bij het laden van een nieuwe pagina zullen ze al gauw afhaken. De kans dat ze een volgende keer terugkeren is bovendien erg klein. Een website die te traag is kost je direct én indirect omzet, want ook Google heeft een hekel aan trage websites en neemt dit mee in de rangschikking van de zoekresultaten.

Snelle laadtijd

Altijd online

Je website altijd online

Wat natuurlijk minstens zo funest is, is een website die tijdelijk niet bereikbaar is. Dit verschijnsel noemen we downtime en ontstaat vaak als gevolg van een serverprobleem. Wanneer dit regelmatig gebeurt loop je een grote kans op die manier klanten mis te lopen. Een goede hostingprovider beperkt deze downtime dan ook tot een absoluut minimum, zodat jouw site altijd online is.

Veilig voor jou en je bezoekers

Een andere reden waardoor jouw website offline kan zijn, is een aanval van buitenaf of een zogeheten ‘hack’. Een goede hosting omgeving beschermt je hier eveneens tegen. Maar dat niet alleen, ook je bezoekers zijn gebaat bij een veilige vorm van webhosting. Een goede webhostingpartij zorgt voor een versleutelde HTTPS-verbinding met SSL-certificaat. Dit zorgt voor een volledig beveiligde verbinding, zodat gegevens van bezoekers veilig zijn.

Veilig

Gegevensverlies

Geen angst voor verlies van gegevens

Ook is het belangrijk dat er regelmatig een back-up van je website wordt gemaakt. Mocht zich dan een probleem voordoen waardoor gegevens van je website verdwijnen, dan kan er met behulp van de back-up altijd de meest recente versie van je website teruggezet worden. Bij B&S Media maken we dagelijks een back-up van de bij ons gehoste websites en bewaren deze gedurende zeven dagen.

Hoger in Google met goede webhosting

Google hecht veel waarde aan een snel ladende website met zo min mogelijk downtime. Ben je dus ook van plan van onze SEO-diensten gebruik te maken? Dan haal je nóg meer uit je SEO-campagne wanneer je de hosting van je (nieuwe) website ook bij ons onderbrengt. We hoeven dan minder tijd te besteden aan het technisch optimaliseren van de website, maar kunnen meteen aan de slag met het maken van content en het versterken van de autoriteit.

Hoog in Google

Meer informatie

Alles onder één dak

Een groot voordeel van je hosting bij B&S Media is dat je meteen alles onder één dak hebt. Je nieuwe website, hosting en online marketing bij dezelfde partij maakt namelijk dat we altijd vliegensvlug kunnen schakelen. Wij zorgen ervoor dat onze server en jouw website altijd up-to-date blijven.

Bovendien verzorgen we de WordPress-updates en controleren meteen of deze niet onverhoopt problemen blijken op te leveren, door je website volledig door te testen. We monitoren de werking van je website namelijk continu. Door je webhosting én de bouw van je website bij ons onder te brengen profiteer je dus van de best denkbare technische support en is je site altijd up-to-date!

Webhosting WordPress

Ruim 7 jaar doet B&S Media voor QBXS Stands de website bouwen, onderhouden en optimaliseren. Ondanks dat ze de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid zijn, blijven ze consequent in hun aandacht en afspraken naar mij als klant.

Maarten Rijks van QBXS Stands

Beste webhosting

Kies voor de beste webhosting

Wij hebben diverse servers beschikbaar met daarop meer dan voldoende ruimte voor het hosten voor alle soorten websites. Hiervoor vragen we een vaste jaarlijkse investering, om het overzichtelijk te houden. Standaard ontvang je bij de ontwikkeling van een MKB website 5 GB aan opslagruimte, wat in de praktijk ruim voldoende is voor de hosting van je website en e-mails. Kies je voor een website op maat, dan heb je zelfs de beschikking over 10 GB opslagcapaciteit. En voor webshops reserveren we liefst 15 GB. Mocht je meer serverruimte nodig hebben, dan is dit in overleg altijd mogelijk.

Webhosting WordPress

De meeste websites die wij afleveren draaien op het CMS WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem met talloze voordelen. Onze servers zijn dan ook zo ingericht dat ze optimaal geschikt zijn voor het hosten van WordPress websites. Dus wanneer je reeds beschikt over een WordPress site, maar deze wilt verhuizen naar een andere webhostingpartij ben je bij ons tevens aan het juiste adres!

Meer weten over B&S Media als webhost?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.