Webdesign Kampen

Laat een aantrekkelijke website maken die goed scoort in Google én zorgt voor omzet.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Kampen

Webdesign bureau Kampen

Wanneer je een website wil laten maken en op zoek bent naar een webdesign bureau in Kampen, dan hoef je niet verder te zoeken. B&S Media is gevestigd in deze Overijsselse stad en staat voor succesvolle websites en webshops.

Wij ontwikkelen en optimaliseren websites voor MKB bedrijven die meer leads en meer omzet via internet willen genereren. Naast je wensen en behoeften, worden ook je online doelstellingen in kaart gebracht. Door deze samen te brengen, ontstaat er een juiste mix van vormgeving, techniek en online marketing. Het eindresultaat? Een website die meer leads genereert!

Mooi én functioneel webdesign

Bij ‘webdesign’ in Kampen is de eerste associatie toch vooral een website die er gelikt uitziet. En natuurlijk, het design van je nieuwe website is zonder meer van groot belang. Niet voor niets wordt de website vaak beschouwd als hét visitekaartje voor de ondernemer.

Maar een ‘mooie website’ is niet het belangrijkste. Je wilt een website die zich uitbetaalt. Een website die jou meer klanten, meer omzet én meer winst oplevert. Onze webbouwers hebben ruime ervaring en weten precies welke onderdelen van belang zijn om klanten binnen te halen. Samen met jou realiseren we een webdesign in Kampen waar jij straks de vruchten van zult plukken!

Neem contact op

Webdesign team Kampen

Ervaren team met webdesigners

Als websitebouwer in Kampen hebben we voor veel tevreden klanten een nieuwe website mogen maken. Wij hechten waarde aan jouw mening en willen jouw nieuwe website dan ook echt samen met jou bouwen. Vooraf bespreken we uitgebreid je wensen en ook tijdens het bouwen van de website hebben we regelmatig contact.

Als online marketingbureau kunnen we ook een beroep doen op specialisten uit verschillende expertisegebieden. Zo helpen we bedrijven hun online vindbaarheid te verbeteren met behulp van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads. Vanuit hun vakgebied denken zij mee bij de bouw van jouw website. Ook hebben we tekstschrijvers in huis, die pakkende content kunnen schrijven om bezoekers over de streep te trekken.

Neem contact op

 

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team

Maatwerk of thema

Misschien heb je jouw toekomstige website al helemaal in je hoofd. Het kan ook zijn dat je nog geen flauw idee hebt en het graag aan ons overlaat. In al deze gevallen kunnen wij als websitebouwer in Kampen je van dienst zijn.

Maatwerk

In het eerste geval kan ons webdesign team jouw nieuwe website in Kampen volledig op maat maken. Samen met jou maken we dan een schets en bespreken we welke functionaliteiten jouw nieuwe website dient te bevatten. Met een maatwerk website krijg je een volledig unieke website, waarmee je je optimaal kunt onderscheiden.

Thema

Je kunt ook kiezen voor een website op basis van één van de vele thema’s. Deze bouwen we vervolgens om naar jouw huisstijl. Zo krijg je een professionele website voor een scherp tarief. 

Neem contact op

Webdesign bedrijf Kampen

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Website Kampen

Klaar om te scoren in Google

Naast aantrekkelijk en doelgericht moet je site natuurlijk wel te vinden zijn! Voor een groot gedeelte zul je daarvoor afhankelijk zijn van Google. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in webdesign in Kampen, maar ook in online marketing. Ons SEO-team denkt dan ook mee bij het bouwen van jouw website en levert input om jouw website optimaal te laten scoren in Google.

Bestorm de zoekresultaten

Zo adviseren zij technische optimalisaties die ervoor zorgen dat je nieuwe website straks zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Dit vindt Google namelijk belangrijk en wordt zwaar meegewogen bij het bepalen van de volgorde van de zoekresultaten. Een snelle laadtijd is daarbij essentieel. Ook richten we de pagina’s van je nieuwe site op zo’n manier in dat Google zo goed mogelijk kan begrijpen waar deze pagina’s over gaan. Zo heb je na livegang de meeste kans op hoge zoekwoordposities!

Neem contact op

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

“Wij staan ook voor je klaar na livegang. Dus ook wanneer je website straks online is, kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je ergens tegenaan loopt. Onze afdeling webdesign staat ook dan graag voor je klaar. In veel gevallen zullen we je op afstand kunnen uitleggen hoe je te werk kunt gaan en als je er echt niet uitkomt lossen wij je probleem graag op.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Webdesign bureau Kampen

Webdesign bedrijf Kampen

Laat je het bouwen van jouw website over aan onze webdesign specialisten? Mooi, dan kunnen we van start! Samen met de projectmanager webdesign bespreek je jouw wensen, bepaal je het doel van de website en wat er eventueel geregeld moet worden met je huidige hostingprovider.

De eerste schets

Nadat je hebt gekozen voor een website op maat of een reeds bestaand thema, beginnen onze websitebouwers in Kampen met het maken van wireframes. Deze vormen de bouwtekening voor jouw nieuwe website. Ook ontvang je een aanleverlijst met benodigdheden om aan de slag te kunnen gaan. Denk aan fotomateriaal, teksten of een huisstijlhandboek.

Testen, testen, testen

Vooraf ontvang je een inschatting van de levertijd en tussendoor houden we je op de hoogte van de voortgang. Wanneer de testversie klaar is, vragen we je deze uitgebreid door te nemen en te voorzien van feedback. Wat je nog graag aangepast ziet worden passen we aan. Vervolgens spreken we met jou een moment af waarop de website live mag. Voor al je vragen blijven we ondertussen natuurlijk gewoon bereikbaar!

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor ons webdesign bureau in Kampen hebben gekozen?

Gerard Tolkamp

kuehlmoebel247.de

“Kühlmöbel247.de is een Duitse webshop op het gebied van koelmeubelen en Amerikaanse koelkasten. B&S Media is de vierde SEA partner die ik geprobeerd heb (de eerste drie haalden de resultaten niet) en zoals ik verwachte kan ik goede rendementen halen met een goede AdWords campagne. Dat ze ervaring in huis hebben op de Duitse markt en echt verstand van Google Advertising is wel gebleken op mijn zoekwoord “Amerikanischer Kühlschrank”. De Adwords campagne heeft ontzettend veel concurrentie en B&S Media heeft me Google Shopping geadviseerd. Sinds ik dat doe, verkoop ik gemiddeld 5 Amerikaanse koelkasten per maand meer, waarmee ik op de investering een rendement van plus 200% scoor! Dat moet ook het motto zijn van B&S Media : Show me the Money!“

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Kampen

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Webdesign voor jouw bedrijf in Kampen

Heb je een bedrijf in Kampen? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.