Webdesign Kampen

Heb je nog geen professionele website of -shop voor jouw bedrijf in Kampen? Dan loop je klanten mis!
De diensten van B&S Media Internetmarketing zorgen voor meer klanten en omzet!

Weten wat webdesign in Kampen voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg ervoor dat je website responsive is!

Mensen surfen tegenwoordig steeds vaker en langer via een mobiel apparaat op het internet. Je klanten zijn daarmee altijd en overal online. Het is daarom van belang dat jouw website of webshop in Kampen responsive is. Dit houdt in dat je website goed leesbaar is op een mobiele telefoon of tablet. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van het scherm. B&S Media houdt hier bij de ontwikkeling van nieuwe websites rekening mee en zorgt voor een mooi responsive design. Wij zijn namelijk een full service webdesign bureau uit Kampen. Onze webdesign specialisten maken gebruiksvriendelijke en doeltreffende websites, die ook nog eens goed online vindbaar zijn in Google.

Webdesign Kampen

Jouw voordelen

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Meer leads en omzet via internet

Wanneer je op zoek bent naar webdesign in Kampen dan hoef je niet verder te zoeken. B&S Media is gevestigd in deze Overijsselse stad en staat voor succesvolle websites en webshops. B&S Media geeft webdesign in Kampen een nieuwe twist. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites voor MKB bedrijven die meer leads en meer omzet via internet willen genereren. Naast je wensen en behoeften, worden ook je online doelstellingen in kaart gebracht. Door deze samen te brengen ontstaat er een juiste mix van vormgeving, techniek en online marketing. Met als eindresultaat een website die meer leads genereert!  

Veilige webhosting in Kampen

Voor het opslaan van websites is ruimte nodig, dat wordt webhosting genoemd. Het is afhankelijk van het type webhosting, hoe snel en veilig jouw website is. Als jij je website in Kampen door B&S Media laat maken, weet je zeker dat je kiest voor goede webhosting. Wij leggen onze prioriteit bij veiligheid, snelheid en continuïteit. Je website moet immers altijd en overal goed bereikbaar zijn. Wij, van B&S Media, dragen daar zorg voor. Zowel je website als je hosting zijn bij ons in goede handen!

Maak vrijblijvend kennis

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor ons marketingbedrijf in Kampen hebben gekozen?

Johan Bosma

Johan Bosma

eurofoodgroup.com

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!“
Lees
Glasvezelbehangers Referentie

Gerlof Jansen

glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.“
Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Kampen

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.


* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Kampen?

Heb je een bedrijf in Kampen? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.