Goed gevonden met professioneel en succesvol webdesign. Heeft u een bedrijf in de regio Kampen en wilt u graag een nieuwe website laten maken of uw huidige website verbeteren? Kies dan voor B&S Media Internetmarketing een full service webdesign bureau uit Kampen. B&S Media biedt full service webdesign in Kampen en wij onderscheiden ons in creativiteit en service. Naast het bouwen van mooie en gebruikersvriendelijke website zorgen wij ook voor een doeltreffende en goed vindbare website die omzet voor uw bedrijf genereert.

Op zoek naar een webdesign bureau in Kampen?

Wanneer u op zoek bent naar webdesign in Kampen dan hoeft u niet verder te zoeken. B&S Media is gevestigd in deze Overijsselse stad en staat voor succesvolle websites die werken. B&S Media geeft webdesign in Kampen een nieuwe twist, ons eigenwijze en jonge bedrijf zorgt voor originele websites. Wij ontwikkelen en verbeteren websites voor MKB bedrijven die meer leads en meer omzet via internet willen krijgen. Naast uw wensen en behoeften worden ook uw online doelstellingen in kaart gebracht en door middel van de juiste mix van vormgeving, techniek en online marketing kennis ontstaat er een succesvolle website die voor u werkt.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign_kampen
Wat is belangrijk bij webdesign? De toekomst is mobiel. Uw klanten zijn altijd en overal online, mensen surfen steeds vaker en langer via een mobiel apparaat. Het is van belang dat uw website responsive is. Dit houdt in: goed leesbaar op een mobiele telefoon of tablet. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm. Wij houden hier bij de ontwikkeling van nieuwe websites al rekening mee en zorgen voor een responsive design.

Webdesign Kampen

Voor professioneel en functioneel webdesign in Kampen zit u bij B&S Media helemaal goed. B&S Media is een jong webdesign bureau dat altijd vooruit denkt en ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten houdt. Responsive webdesign dat klaar is voor de toekomst, is voor ons een belangrijk speerpunt. Daarnaast zorgen wij er voor dat uw website kwalitatieve bezoekers trekt. Ons ontwerp verschaft een eerste indruk en met uw goedkeuring gaan we graag aan de slag! Voor webdesign Kampen zit u bij ons meer dan goed!

Veilige webhosting

Voor het opslaan van websites is ruimte nodig, dat wordt webhosting genoemd. Het is afhankelijk van het type webhosting, hoe snel en veilig uw website is. Als u kiest voor webdesign in Kampen van B&S Media weet u zeker dat u automatisch kiest voor goede webhosting. Wij leggen onze prioriteit bij veiligheid en continuïteit voor de klant. Uw website moet altijd en overal bereikbaar zijn en laden in een korte tijd. Wij, van B&S Media, dragen daar zorg voor. Zowel uw website als uw hosting zijn bij ons in goede handen!

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de online marketing campagne die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat u wilt en u precies weet wat u kunt verwachten. We bekijken wat uw wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij geven u advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van uw nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij er over denken om een nieuwe website te laten maken. Helaas is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en u zult begrijpen dat een webshop meer zal kosten dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij u altijd snel een richtlijn geven.
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee. Bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress, Joomla of Magento, gebruik van deze software is volledig gratis. Dit betekent dat er geen licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak