Wil je een doeltreffende website die voor meer klanten en meer omzet zorgt? Ons webdesign bureau uit Kampen helpt je graag om jouw bedrijf online tot een succes te maken!

 

Goed gevonden worden met een professioneel webdesign

Heb je een bedrijf in de regio Kampen en wil je graag een nieuwe website laten maken of je huidige website optimaliseren? Kies dan voor B&S Media Internetmarketing. Een full service webdesign bureau uit Kampen. Wij maken gebruiksvriendelijke en doeltreffende websites, die ook nog eens goed vindbaar zijn in Google. Hierbij onderscheiden we ons niet alleen in creativiteit, maar ook in service. Want naast het bouwen van websites naar wens, staan wij met onze support altijd voor je klaar!

 

Wat is belangrijk bij een webdesign?

Mensen surfen tegenwoordig steeds vaker en langer via een mobiel apparaat op het internet. Je klanten zijn daarmee altijd en overal online. Het is daarom van belang dat je website responsive is. Dit houdt in dat je website goed leesbaar is op een mobiele telefoon of tablet. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van het scherm. B&S Media uit Kampen houdt hier bij de ontwikkeling van nieuwe websites rekening mee en zorgt voor een mooi responsive design.

 

Op zoek naar een full service webdesign bureau in Kampen?

Wanneer je op zoek bent naar webdesign in Kampen dan hoef je niet verder te zoeken. B&S Media is gevestigd in deze Overijsselse stad en staat voor succesvolle websites en webshops. B&S Media geeft webdesign in Kampen een nieuwe twist. Wij ontwikkelen en verbeteren websites voor MKB bedrijven die meer leads en meer omzet via internet willen genereren. Naast je wensen en behoeften, worden ook je online doelstellingen in kaart gebracht. Door deze samen te brengen ontstaat er een juiste mix van vormgeving, techniek en online marketing. Met als eindresultaat een website die meer leads genereert!

 

Webdesign bij B&S Media betekent:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Website laten maken Kampen

Website laten maken in Kampen?

Een nieuwe website laten maken in Kampen? Of je bestaande website laten opfrissen qua ontwerp of techniek? B&S Media maakt een website die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Kampen

Webshop laten maken in Kampen?

Wil je een webshop beginnen? Of je huidige webshop vernieuwen of uitbreiden? B&S Media uit Kampen beschikt over alle tools om van je webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!
Menno Oomkens, TVQ.nl
 

 

Veilige webhosting in Kampen

Voor het opslaan van websites is ruimte nodig, dat wordt webhosting genoemd. Het is afhankelijk van het type webhosting, hoe snel en veilig jouw website is. Als jij je website door B&S Media laat maken, weet je zeker dat je kiest voor goede webhosting. Wij leggen onze prioriteit bij veiligheid, snelheid en continuïteit. Je website moet immers altijd en overal goed bereikbaar zijn. Wij, van B&S Media, dragen daar zorg voor. Zowel je website als je hosting zijn bij ons in goede handen!

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan natuurlijk in Kampen, maar o.a. ook in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, HattemDronten, Lelystad, Genemuiden, Emmeloord en Meppel. Heb je andere vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact op met ons webdesign bedrijf uit Kampen!

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met jou om tafel!

Maak direct een afspraak