Webdesign Apeldoorn

Op zoek naar een succesvolle website of webshop die wél voor voldoende omzet zorgt?

B&S Media Internetmarketing helpt jouw bedrijf uit Apeldoorn graag. Op naar online succes!

Weten wat webdesign in Apeldoorn voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Draai meer omzet met jouw website!

Professioneel, modern en creatief. Deze drie woorden passen perfect bij ons webdesign bureau nabij Apeldoorn. Door de jaren heen heeft ons enthousiaste team al vele websites en webshops voor ondernemers in jouw regio gemaakt. Ons doel? Succesvolle pagina’s ontwikkelen die voor meer omzet zorgen. Daarnaast moeten ze voorbereid zijn op de toekomst. Om die reden zetten onze specialisten een website altijd responsive op. Zo ziet jouw visitekaartje er ook op mobiele apparaten gelikt uit. Wel zo handig in een tijd waarin we steeds meer via onze mobiele telefoon regelen. Dus: ben jij toe aan een nieuwe website of webshop in Apeldoorn? Dan ben je bij team webdesign van B&S Media aan het juiste adres. Originele websites met een goede online vindbaarheid in Google: dat is ons doel!

Webdesign Apeldoorn

De voordelen op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Goed gevonden worden in Google

Weg met al dat karton! Tegenwoordig is een website hét visitekaartje van jouw bedrijf in Apeldoorn. Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid zijn hierin ontzettend belangrijk. Gelukkig heeft ons team de nieuwste kennis en technieken in huis. Zij ontwikkelen een moderne én rendabele website, die ook nog eens goed gevonden wordt door Google. Dit doen ze door de structuur en de techniek voor de zoekmachine te optimaliseren. Want een succesvol visitekaartje met een hoge ranking in Google? Dat wil jij toch ook? B&S media – in de buurt van Apeldoorn – ontwerpt, ontwikkelt en realiseert websites en webshops die hoog in Google scoren.  

Meer dan webdesign alleen

Bij B&S Media Internetmarketing houden wij van gemak. Laat je jouw website of webshop door ons webdesign bureau nabij Apeldoorn maken? Dan verzorgen wij óók de hosting en het onderhoud. Hiermee nemen wij je veel werk uit handen. Het domein blijft echter jouw eigendom. Je kunt de website daarom op elk gewenst moment zelf aanpassen en belangrijke statistieken inzien. En kom je er even niet uit? Dan staan onze specialisten altijd voor je klaar. Wil je daarnaast nóg beter gevonden worden in Google? Schakel dan onze SEO specialisten in. Zij schrijven geoptimaliseerde content waarmee jouw bedrijf topposities scoort.

Referenties

Weten waarom zoveel ondernemers uit Apeldoorn en omstreken voor B&S Media hebben gekozen?

Jeroen Hup
Jeroen Hup
warmtestore.nl

Vorig jaar heeft B&S Media een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang hiervan is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!”

Gerlof Jansen
Gerlof Jansen
glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.

3 veelgestelde vragen over webdesign in Apeldoorn

1. Wat kost het realiseren van een nieuwe website?

Dit is een vraag die veel ondernemers in Apeldoorn ons stellen wanneer ze een nieuwe website willen laten maken. Helaas is het antwoord niet kant en klaar: aan iedere website hangt weer een ander prijskaartje. De kosten zijn namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Zo valt een webshop in de meeste gevallen duurder uit dan een informatieve pagina. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij natuurlijk altijd een goed onderbouwde richtlijn geven.

2. Komt mijn website ook hoog in Google?

Ja, wanneer je een website bij ons afneemt wordt deze goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt van heel veel factoren af. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van jouw website optimaal is. Om nog hoger in Google te scoren, kunnen onze SEO specialisten ook geoptimaliseerde content schrijven. Zo vind jij jouw website in topposities bij de voor jou relevante zoekwoorden.

3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?

Nee, bij B&S Media Internetmarketing krijg je niet te maken met licentiekosten. Wij werken namelijk met open source CMS-systemen, zoals: WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering, waarmee wij jouw website draaiende houden, beveiligen en updaten.

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan kan het voorkomen dat wij plugins moeten installeren waarvoor wél licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Apeldoorn?

Ben jij een ondernemer in Apeldoorn? En wil je weten wat webdesign voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.