Webdesign Apeldoorn

Jouw website moet omzet genereren voor je bedrijf in Apeldoorn. Webdesign bureau B&S Media ontwikkelt voor jou een professionele website die goed scoort in de zoekmachines, aantrekkelijk is én converteert.

Kies voor een succesvol webdesign voor je bedrijf in Apeldoorn. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Laat een nieuwe website maken of je huidige website optimaliseren. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal meer omzet uit jouw website!

Professioneel, modern en creatief. Deze drie woorden passen perfect bij ons webdesign bureau nabij Apeldoorn. Door de jaren heen heeft ons enthousiaste team al vele websites en webshops voor ondernemers in de regio Apeldoorn gemaakt. Ons doel? Succesvolle pagina’s ontwikkelen die voor meer omzet zorgen. Daarnaast moeten onze websites voorbereid zijn op de toekomst. Om die reden zetten onze specialisten een website altijd responsive op. Zo ziet jouw visitekaartje er ook op mobiele apparaten gelikt uit. Wel zo handig in een tijd waarin we steeds meer via onze mobiele telefoon regelen. Dus: ben jij toe aan een nieuwe website of webshop voor jouw bedrijf in Apeldoorn? Dan ben je bij team webdesign van B&S Media aan het juiste adres. Originele websites met een goede online vindbaarheid in Google: dat is ons doel!

Webdesign Apeldoorn

De voordelen voor jou

 • Thema of een maatwerk website
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer
 • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Onze website pakketten:

MKB website

Prijs op aanvraag

 • Geoptimaliseerde layout
 • Responsive design
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer

Maatwerk website

Prijs op aanvraag

 • Uniek maatwerk design
 • Afgestemd op je doelstellingen
 • Maatwerk functionaliteiten
 • Websites & Webshops

Goed gevonden worden in Google

Weg met al dat karton! Tegenwoordig is een website hét visitekaartje van jouw bedrijf in Apeldoorn. Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid zijn hierin ontzettend belangrijk. Gelukkig heeft ons team de nieuwste kennis en technieken in huis. Zij ontwikkelen een moderne én rendabele website, die ook nog eens goed gevonden wordt door Google. Dit doen ze door de structuur en de techniek voor de zoekmachine te optimaliseren. Want een succesvol visitekaartje met een hoge ranking in Google? Dat wil jij toch ook? B&S media – in de buurt van Apeldoorn – ontwerpt, ontwikkelt en realiseert websites en webshops die hoog in Google scoren.

Meer dan webdesign alleen

Bij B&S Media Internetmarketing houden wij van gemak. Laat je jouw website of webshop door ons webdesign bureau nabij Apeldoorn maken? Dan verzorgen wij óók de hosting en het onderhoud. Hiermee nemen wij je veel werk uit handen. Het domein blijft echter jouw eigendom. Je kunt de website daarom op elk gewenst moment zelf aanpassen en belangrijke statistieken inzien. En kom je er even niet uit? Dan staan onze specialisten altijd voor je klaar. Wil je daarnaast nóg beter gevonden worden in Google? Schakel dan onze SEO specialisten in. Zij schrijven geoptimaliseerde content waarmee jouw bedrijf topposities scoort.

Maak vrijblijvend kennis
Webdesign bureau Apeldoorn

Laat een website maken voor jouw bedrijf in Apeldoorn

Wij helpen jou graag je bedrijf te laten groeien, door een website voor jou te maken die perfect aansluit bij jouw ambities. En onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Als webdesign bureau in de regio Apeldoorn verzorgen wij niet alleen de techniek van jouw website, maar zijn wij ook verantwoordelijk voor het ontwerp. Zo ben je altijd verzekerd van een website die visueel aantrekkelijk is en jouw bezoekers in staat stelt om binnen een paar klikken te vinden wat zij zoeken. Wij willen dat jouw website informatief is, er mooi uitziet én aanzet tot actie.

Wij hebben al meer dan 500 organisaties blij gemaakt met een veilige, snelle, aantrekkelijke en zoekmachinevriendelijke website. Zorg dat jij ook online uitblinkt en laat ook een website maken door ons!

+

Succesvolle websites en webshops ontwikkeld

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze relaties

Referenties

Weten waarom zoveel ondernemers uit Apeldoorn en omstreken voor B&S Media hebben gekozen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Loubna El Gueriri

larimarskincare.com

Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden van B&S media. Ik ben begonnen met SEO werkzaamheden. Alles werd mij keurig toegelicht en ik heb maandelijks uitgebreide rapportages ontvangen. Ik ben blij verrast met de resultaten tot nu toe. Na drie maanden heb ik besloten om ook mijn webhosting, webdevelopment en de bouw van een nieuwe website/webshop toe te vertrouwen aan het team. Ik kijk erg uit naar de verdere samenwerking en de toekomst!

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Apeldoorn

Dit is een vraag die veel ondernemers in Apeldoorn ons stellen wanneer ze een nieuwe website willen laten maken. Helaas is het antwoord niet kant en klaar: aan iedere website hangt weer een ander prijskaartje. De kosten zijn namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Zo valt een webshop in de meeste gevallen duurder uit dan een informatieve pagina. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij natuurlijk altijd een goed onderbouwde richtlijn geven.

Ja, wanneer je een website bij ons afneemt wordt deze goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt van heel veel factoren af. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van jouw website optimaal is. Om nog hoger in Google te scoren, kunnen onze SEO specialisten ook geoptimaliseerde content schrijven. Zo vind jij jouw website in topposities bij de voor jou relevante zoekwoorden.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing krijg je niet te maken met licentiekosten. Wij werken namelijk met open source CMS-systemen, zoals: WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering, waarmee wij jouw website draaiende houden, beveiligen en updaten.

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan kan het voorkomen dat wij plugins moeten installeren waarvoor wél licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Apeldoorn?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.