‘Professioneel, modern en creatief’, de drie woorden die passen bij onze dienst voor webdesign Apeldoorn. B&S Media is een full-service webdesign bureau en heeft al vele websites gemaakt voor klanten in de regio Apeldoorn. B&S Media ontwikkelt succesvolle websites die gericht zijn op de toekomst en voor meer omzet zorgen. Voor een nieuwe draai aan webdesign bent u bij ons aan het juiste adres. Originele websites die goed vindbaar zijn in Google, dat is ons doel!

Modern webdesign Apeldoorn

U wilt toch ook een succesvolle website, die goed gevonden wordt in Google? B&S Media ontwerpt, ontwikkelt en realiseert websites die hoog in Google staan. Wij zijn het webdesign bureau in de regio Apeldoorn waar u naar op zoek bent als u meer omzet uit uw website wilt halen. Modern webdesign is een vereiste bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Er wordt gedacht aan de strenge eisen van Google en ook de standaarden van W3C worden in de website verwerkt.

  • Moderne websites
  • Hoog in Google

  • Uitstekende service
  • Gecertificeerde kennis
webdesign_kampen

Responsive webdesign Apeldoorn

Tegenwoordig ontkomt u er niet meer aan om een responsive website te hebben. Een website moet immers ook goed vertoond kunnen worden op mobiele apparaten. B&S Media ontwikkelt en realiseert mobiel webdesign. Dat betekent dat uw nieuwe website straks op alle apparaten goed te benaderen is. In de tijd dat we steeds meer mobiel gaan, is dat natuurlijk een vereiste!

Website laten maken in Apeldoorn

Bent u woonachtig in de regio Apeldoorn? En wilt u een nieuwe website laten maken? B&S Media verzorgt webdesign in de regio Apeldoorn. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar ons klantenbestand smeert zicht uit over een brede regio. Wij hebben al vele klanten in en rond Apeldoorn geholpen. Beter gevonden worden in Google met een nieuwe website, dat wilt u toch ook?

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 4 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!”
Johan Bosma, Banketdirect.nl

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat kost het realiseren van een nieuwe website?
Het is erg lastig om te zeggen wat een nieuwe website u precies gaat kosten. Simpelweg omdat dat per website nu eenmaal verschilt. Het is afhankelijk van uw wensen. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we vertellen wat er mogelijk is en wat de eventuele kosten zijn voor het realiseren van een nieuwe website.
2. Hoe komt mijn website hoog in Google?
Uw nieuwe website wordt door B&S Media volgens de eisen van Google ingericht. Daarmee is uw website klaar om te scoren in Google. B&S Media is Google Partner en daarom kunt u erop vertrouwen dat u zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf dat resultaat biedt. Onze internet marketing specialisten zijn gecertificeerd en weten dus wat er nodig is om uw website hoog in Google te krijgen.
3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?
Nee, u hoeft voor het CMS-systeem dat wij gebruiken, geen licentiekosten te betalen. U krijgt dus niet te maken met kosten achteraf. Wij werken namelijk met een open source CMS-systeem dat helemaal gratis is.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak