Op zoek naar een succesvolle website of webshop die voor meer omzet zorgt? B&S Media Internetmarketing helpt jouw bedrijf uit Apeldoorn graag online tot een succes te maken!

 

Full service webdesign voor bedrijven in Apeldoorn

‘Professioneel, modern en creatief’, drie woorden die passen bij ons webdesignbureau vlakbij Apeldoorn. B&S Media Internetmarketing is een full-service webdesignbureau en heeft al vele websites en webshops gemaakt voor klanten in de regio Apeldoorn. Wij ontwikkelen succesvolle websites die gericht zijn op de toekomst en voor meer omzet zorgen. Voor een nieuwe draai aan webdesign ben je bij ons dus aan het juiste adres. Originele websites die goed vindbaar zijn in Google, dat is ons doel!

 

Kies voor een modern webdesign in Apeldoorn

Tegenwoordig is een website het nieuwe visitekaartje van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je website de juiste uitstraling heeft en goed in gebruik is. Door middel van de nieuwste technieken en kennis zorgen wij voor een moderne én rendabele website. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je website goed gevonden wordt door Google. Dit doen we door de structuur en techniek van je website voor SEO te optimaliseren. Om het pakket helemaal compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort. Jij wilt toch ook een succesvolle website, die goed gevonden wordt in Google? B&S Media in de buurt van Apeldoorn ontwerpt, ontwikkelt en realiseert websites die hoog in Google staan!

 

Responsive webdesign voor een goede weergave op elk apparaat

Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan om een responsive website te hebben. Een website moet immers ook goed vertoond kunnen worden op mobiele apparaten. B&S Media houdt bij het ontwikkelen van websites rekening met een responsive design, waardoor jouw website of webshop op alle apparaten goed te bekijken is. En in een tijd dat we steeds meer mobiel gaan, is dat natuurlijk een vereiste!

 

Website laten maken Apeldoorn

Website laten maken in Apeldoorn?

Op zoek naar een responsive website? Of wil je je bestaande website laten opfrissen qua design of techniek? B&S Media maakt een website die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Apeldoorn

Webshop laten maken in Apeldoorn?

Naast je fysieke winkel een webshop beginnen? Of je huidige webshop laten opfrissen of uitbreiden? Wij beschikken over alle tools om van je webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Een website of webshop laten bouwen bij B&S Media in de regio Apeldoorn betekent:

Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf vlakbij Apeldoorn laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

De voordelen nog eens op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!”
Menno Oomkens, TVQ.nl

 

Website laten maken in Apeldoorn

Heb je een bedrijf in Apeldoorn of in de omgeving van Kampen, Zwolle, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Hattem, Lelystad of Meppel? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign, webhosting of online marketing? Neem dan contact met ons op. Wij ontwikkelen dé website die jij voor ogen hebt!

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat kost het realiseren van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers uit Apeldoorn zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
2. Hoe komt mijn website hoog in Google?
Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.
3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Maak direct een afspraak

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak