SEO Specialist

Optimaliseer jij jouw website niet voor Google? Dan mis je veel potentiële klanten én omzet! 

Een SEO expert van B&S Media Internetmarketing brengt jouw website op topposities.

Weten wat een SEO specialist voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Benieuwd of jij wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een SEO quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scoor hoog in de zoekresultaten van Google!

Wil jij ook direct hoog scoren in de zoekresultaten van Google? Schakel dan een SEO specialist in. SEO is geen mooi verkooppraatje, het levert altijd resultaten op. Mits je een echte, betrouwbare SEO specialist inschakelt. Alleen dan kunnen resultaten worden gegarandeerd. Wanneer je website goed online vindbaar is in de zoekmachines, zal dat veel kwalitatieve bezoekers opleveren die voor meer omzet kunnen zorgen. Bij B&S Media vind je dé SEO specialist waar jij naar op zoek bent. Wij zorgen dat jouw website structureel beter vindbaar wordt op voor jou relevante zoekwoorden!

SEO Specialist

Voordelen van SEO

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

Een betrouwbare SEO specialist

B&S Media heeft dé SEO specialisten in huis die jouw website bovenaan in Google kunnen zetten. Door je website op de juiste manier te optimaliseren, zal de functionaliteit, relevantie en gebruiksvriendelijkheid verbeterd worden. Google zal dit opmerken en je hoger laten ranken, omdat jouw website beter is dan die van de concurrenten. En hoger in Google betekent meer klanten en meer omzet. Wil je op de eerste pagina in Google staan en ben je op zoek naar een betrouwbare SEO specialist met een eerlijke en bewezen dienstverlening? Kies dan voor B&S Media. Onze SEO specialisten gaan graag met jouw website aan de slag!  

Onze manier van werken

Als je een SEO specialist wilt inschakelen, komt daar natuurlijk het een en ander bij kijken. Allereerst gaan we om tafel. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je van ons een uitgebreid plan, waarin duidelijk zal worden op welke manier jouw website geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines. Hierbij gaan we altijd voor het maximale resultaat. Het is onze passie om jouw bedrijf te laten stijgen in de zoekresultaten van Google!

Referenties

Weten waarom zoveel organisaties voor een SEO Specialist van B&S Media hebben gekozen?

Marius Verhoef
Marius Verhoef
verhoefdakramen.nl

Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.”

Peter Potter
Peter Potter
subsidiegezocht.nl

“Als organisatie moet je doen waar je goed in bent en dat is bij ons niet in internetmarketing. Met B&S Media hebben wij een partner gevonden die ons op dit vlak al het werk uit handen heeft genomen. Maar nog belangrijker is dat wij verzekerd zijn van een optimale internetcampagne. Nooit gedacht dat onze internetcampagne zoveel nieuwe klanten en dus omzet zou opleveren. Zo kunnen wij ons richten op onze core business. Daarnaast ervaren wij B&S Media als een zeer toegankelijk bedrijf met betrokken medewerkers die het optimale uit de internetcampagnes willen halen.”

3 veelgestelde vragen over onze SEO Specialisten

1. Wat voor rapportages kan ik verwachten?

Tijdens het gehele SEO-traject word je begeleid door één vaste internet marketing specialist die je altijd bij zal staan. Maandelijks krijg je van ons rapportages waarin je kunt zien hoe je SEO campagne rendeert. Wij laten je precies zien wat SEO jou oplevert!

2. Hoe lang duurt het voordat ik hoog in Google sta?

Het verschilt per website hoe lang het duurt voordat je hoog in Google staat. Dat is namelijk van een aantal factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld de concurrentie en hoe goed je website is ingericht. Soms kan het even duren voordat jouw website hoog in Google staat. Maar dat is het wachten waard. Met SEO blijft jouw website namelijk voor langere tijd hoog staan en dat zal je dus veel klanten opleveren!

3. Wat zijn SEO werkzaamheden?

SEO werkzaamheden zijn zeer divers. Maar in het kort komt het erop neer dat de techniek van de website dient te worden geoptimaliseerd. Ook moeten alle onpage factoren op een zoekmachine vriendelijke manier worden ingericht. Hierbij is het integreren van zoekwoorden zeer belangrijk. Het vergaren van kwalitatieve links naar je website, ook wel linkbuilding genoemd, is ook een belangrijk onderdeel van SEO.

Een SEO specialist  inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent zoekmachine optimalisatie?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.