Display Adverteren

Display adverteren is dé oplossing voor het doelgericht verspreiden van beeldadvertenties (ook wel banners) op diverse websites voor specifieke doelgroepen.

Weten wat display adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Weten wat display adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is display adverteren?

Display adverteren is een effectieve manier om met opvallende banners een groot publiek of zeer specifieke doelgroepen te bereiken. Door te targeten op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen en zoekwoorden kun je je banners heel gericht laten zien op websites die jouw doelgroep bezoekt. Denk hierbij aan websites als Buienradar, YouTube, Nu.nl, maar ook heel veel kleine websites, blogs en fora over uiteenlopende onderwerpen. Het is een eenvoudige manier om tegen een laag tarief meer naamsbekendheid te creëren!

Display adverteren

De voordelen voor jou

  • Direct inzetbaar en groot bereik
  • Verspreid de juiste boodschap op het juiste moment
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Duidelijke maandelijkse rapportages

Hoe werkt display adverteren?

Het Google Display Netwerk is zeer uitgebreid en daarom is het belangrijk om niet met hagel te schieten, maar om gericht je doelgroep te benaderen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om handmatig of automatisch websites te targeten of te targeten op relevante zoekwoorden, onderwerpen of interesses van je doelgroep. Het is uiteraard ook mogelijk om deze verschillende targeting methoden te combineren, zodat je je doelgroep altijd op het juiste moment bereikt.

 

Display adverteren bij B&S Media

Bij B&S Media begrijpen we dat iedere klant haar eigen doelen heeft. Deze kunnen bestaan uit het creëren van meer naamsbekendheid, meer bereik of meer verkopen. Afhankelijk van deze doelstellingen en het budget, ontwikkelen wij vervolgens binnen Google Ads een campagne op maat. Dit betekent dat wij relevante en effectieve banners maken, de campagne volledig afstemmen op je doelgroep en ervoor zorgen dat deze precies op het juiste moment bereikt wordt. Vervolgens optimaliseren we je campagne en passen we deze op basis van concrete data aan waar nodig. Hierbij maken we graag gebruik van de nieuwste technologie, zodat we het maximale resultaat uit je campagne kunnen halen. Onze SEA specialisten kennen het display adverteren via het Google Display Netwerk door en door en zijn allemaal Google gecertificeerd!

Referenties

Benieuwd waarom bedrijven voor B&S Media Internetmarketing gekozen hebben?

Thierry & Pascal Corée
Thierry & Pascal Corée
coreechauffeursdiensten.nl

Door onze samenwerking met B&S Media merken wij dat we in onze regio als eerste worden gevonden. De professionele wijze van werken zie je terug in alles binnen onze samenwerking. Accuraatheid, flexibiliteit en meedenken zijn de kernwoorden. B&S Media kan voor een boost binnen je onderneming zorgen.”

Elwin van Olst
Elwin van Olst
bestratingsmarkt.com

“Professioneel, klantgericht en deskundig! Door de korte lijnen is het makkelijk communiceren en geen wens is hen teveel. Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor B&S Media Internetmarketing en zijn al jaren een vaste klant. Zowel voor SEO als voor Google Ads een top partner!”

3 veelgestelde vragen over Display Adverteren

1. Wat is het Google Display Netwerk?

Het Google Display Netwerk bevat een groot aantal partners van websites, welke hebben aangegeven advertenties te willen tonen op hun website. Denk hierbij aan websites als Buienradar, YouTube, Nu.nl, maar ook heel veel kleine websites, blogs en fora over uiteenlopende onderwerpen.

2. Maken jullie ook mijn banners?

Ja, wij maken ook je banners. Dit doen we binnen het Google Ads programma. Het is ook mogelijk om zelf je banners (in verschillende formaten) aan te leveren.

3. B&S Media is Premier Google Partner. Hoe helpt dit mijn Display campagne?

Premier Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke Google Ads campagnes leveren. Het biedt je dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat je meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loop jij voorop met jouw Google Ads campagnes.

Succesvolle Display campagne starten?

Meer weten over de mogelijkheden van display adverteren en wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

 

 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.