Display Adverteren

Display adverteren is dé oplossing voor het doelgericht verspreiden van beeldadvertenties (ook wel banners) op diverse websites voor specifieke doelgroepen.

Weten wat display adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Weten wat display adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is display adverteren?

Display adverteren is een effectieve manier om met opvallende banners een groot publiek of zeer specifieke doelgroepen te bereiken. Door te targeten op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen en zoekwoorden kun je je banners heel gericht laten zien op websites die jouw doelgroep bezoekt. Denk hierbij aan websites als Buienradar, YouTube, Nu.nl, maar ook heel veel kleine websites, blogs en fora over uiteenlopende onderwerpen. Het is een eenvoudige manier om tegen een laag tarief meer naamsbekendheid te creëren!

Display Adverteren

De voordelen voor jou

  • Direct inzetbaar en groot bereik
  • Verspreid de juiste boodschap op het juiste moment
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Duidelijke maandelijkse rapportages

Hoe werkt display adverteren?

Het Google Display Netwerk is zeer uitgebreid en daarom is het belangrijk om niet met hagel te schieten, maar om gericht je doelgroep te benaderen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om handmatig of automatisch websites te targeten of te targeten op relevante zoekwoorden, onderwerpen of interesses van je doelgroep. Het is uiteraard ook mogelijk om deze verschillende targeting methoden te combineren, zodat je je doelgroep altijd op het juiste moment bereikt.

Display adverteren bij B&S Media

Bij B&S Media begrijpen we dat iedere klant haar eigen doelen heeft. Deze kunnen bestaan uit het creëren van meer naamsbekendheid, meer bereik of meer verkopen. Afhankelijk van deze doelstellingen en het budget, ontwikkelen wij vervolgens binnen Google Ads een campagne op maat. Dit betekent dat wij relevante en effectieve banners maken, de campagne volledig afstemmen op je doelgroep en ervoor zorgen dat deze precies op het juiste moment bereikt wordt. Vervolgens optimaliseren we je campagne en passen we deze op basis van concrete data aan waar nodig. Hierbij maken we graag gebruik van de nieuwste technologie, zodat we het maximale resultaat uit je campagne kunnen halen. Onze SEA specialisten kennen het display adverteren via het Google Display Netwerk door en door en zijn allemaal Google gecertificeerd!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Benieuwd waarom bedrijven voor B&S Media Internetmarketing gekozen hebben?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“
Lees
Jeroen Hup Warmtestore

Jeroen Hup

warmtestore.nl

“Na vele jaren de Google Ads campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze Ads campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de Ads campagnes stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats (een hoger percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). Ook heeft B&S Media vorig jaar een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!“
Lees

3 veelgestelde vragen over Display Adverteren

Het Google Display Netwerk bevat een groot aantal partners van websites, welke hebben aangegeven advertenties te willen tonen op hun website. Denk hierbij aan websites als Buienradar, YouTube, Nu.nl, maar ook heel veel kleine websites, blogs en fora over uiteenlopende onderwerpen.

Ja, wij maken ook je banners. Dit doen we binnen het Google Ads programma. Het is ook mogelijk om zelf je banners (in verschillende formaten) aan te leveren.

Premier Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke Google Ads campagnes leveren. Het biedt je dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat je meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loop jij voorop met jouw Google Ads campagnes.

Succesvolle Display campagne starten?

Meer weten over de mogelijkheden van display adverteren en wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.