Display Adverteren is de ideale manier om snel meer naamsbekendheid te genereren. Door te adverteren in het Google display netwerk (voorheen inhoudsnetwerk) bereikt u uw doelgroep als zij op het internet aan het surfen zijn. Door met opvallende banners de juiste doelgroep te targeten op relevante websites kunt u snel en eenvoudig tegen relatief lage kosten uw naamsbekendheid vergroten bij uw klanten.

Display Adverteren via B&S Media

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie haalt B&S Media Internetmarketing maximaal resultaat uit uw display advertentie campagnes. Onze Google AdWords specialisten kennen het display adverteren via het Google display netwerk door en door en zijn allemaal door Google gecertificeerd.

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes

  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner
display-advertising
Wat is display adverteren via het Google display netwerk precies? Het Google display netwerk omvat een grote verzameling partner websites van Google en deze websites geven advertenties weer. Dit netwerk bestaat uit websites zoals Youtube, Nu.nl, Buienradar maar ook heel veel kleinere websites/blogs of fora over uiteenlopende onderwerpen. Via Google AdWords kun je in het Google Display Netwerk adverteren door middel van zoekmachine advertenties, beeldadvertenties (banners) of remarketing advertenties. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.
“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de internet marketing campagnes die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

3 veel gestelde vragen over Display Advertising

1. Wat doet de campagnemanager?
Onze internet marketing specialisten adviseren u over de opzet van de campagne. Hij overlegt met u over de doelstellingen, maakt tekstadvertenties, ontwerpt banners en stelt de targeting in zodat de juiste doelgroep wordt bereikt. Tijdens de campagne volgt hij de resultaten en verfijnt hij de campagne.
2. B&S Media is Google Partner. Helpt dit mijn display advertentie campagne?
Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke dienstverlening leveren. Het biedt u dus meer zekerheid van een goede display advertentie campagne, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Dus loopt ú voorop met uw display advertentie campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages met de prestaties van uw display advertentie campagne. In de rapportages ziet u hoe vaak u in beeld bent geweest (branding), hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, wat u kwijt bent aan advertentiekosten en hoeveel leads dit u heeft opgeleverd. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak