Google Ads hulp

Lukt het niet om bovenaan in Google te staan? Dan halen concurrenten jouw potentiële klanten binnen!
De gecertificeerde specialisten van B&S Media Internetmarketing creëren een succesvolle campagne.

Wil je weten wat onze hulp bij Google Ads voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal meer omzet uit jouw campagne!

Google Ads is een zeer complex programma. Het kost dan ook flink wat tijd om goede advertenties te maken, die ervoor zorgen dat er meer omzet gehaald wordt. Hulp bij Google Ads nodig? Onze Google Ads specialisten zijn gecertificeerd en weten dus wat ze moeten doen om jouw SEA campagnes tot een succes te maken. Heb je nog geen Google Ads campagne? Dan zullen wij deze vanaf de basis goed inrichten. Ook wanneer de huidige niet goed rendeert zullen zij er kritisch naar kijken. Zo zullen wij verbeterpunten – na goedkeuring – doorvoeren in de campagne. Denk aan overbodige zoekwoorden of te hoge kosten per click. Alles om meer omzet uit jouw website te halen!

Google Ads Hulp

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Bewezen Google Ads hulp

Wij helpen je echt met onze Google Ads hulp. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alles gaat dan ook in samenwerking met jou. Wij zijn een jong team specialisten dat al vele klanten heeft geholpen met het opzetten, inrichten en beheren van Google Ads campagnes. Jij wilt jouw campagne toch ook tot een succes maken? Kies dan voor onze bewezen hulp voor Google AdWords en wij zorgen ervoor dat jouw campagne goed wordt ingericht!  

Maak van jouw campagne een succes!

Wil je vandaag nog meer uit jouw Google Ads campagne halen? Schakel dan de specialisten van B&S Media in. Dagelijks zijn we bezig met het inrichten, optimaliseren en beheren van online marketing campagnes. Wij helpen je graag om jouw Ads campagne ook tot een succes te maken!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Weten waarom zoveel bedrijven voor de expertise van B&S Media gekozen hebben?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“

Lees
Jeroen Hup Warmtestore

Jeroen Hup

warmtestore.nl

“Na vele jaren de Google Ads campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze Ads campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de Ads campagnes stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats (een hoger percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). Ook heeft B&S Media vorig jaar een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!“

Lees

3 veelgestelde vragen over hulp bij Google Ads

Jouw persoonlijke campagnemanager zal je nauwkeurig op de hoogte houden van hoe jouw campagne rendeert. Daarnaast ontvang je maandelijkse rapportages. Hierin kun je duidelijk zien wat de prestaties van jouw Ads campagne zijn.

Alleen de allerbeste Google Ads bedrijven zijn Premier Google Partner. Dat betekent dat onze dienstverlening door de zoekmachine wordt ondersteund. Jij wilt toch ook zaken doen met een bedrijf dat ook daadwerkelijk resultaat voor jou genereert? Kies dan voor B&S Media!

Er zijn tal van factoren waar onze Ads specialisten naar gaan kijken als ze jouw campagne mogen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de het uitsluiten van zoekwoorden of het kritisch kijken naar advertentiegroepen. Daarnaast wordt ook goed naar de besteding van het budget bekeken. Er worden verbeterpunten gerapporteerd die uiteindelijk, als jij dat het wenst, doorgevoerd kunnen worden in jouw campagne.

Hulp bij Google Ads inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.