Google Ads hulp

Lukt het niet om bovenaan in Google te staan? Dan halen concurrenten jouw potentiële klanten binnen!
De gecertificeerde specialisten van B&S Media Internetmarketing creëren een succesvolle campagne.

Wil je weten wat onze hulp bij Google Ads voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal meer omzet uit jouw campagne!

Google Ads is een zeer complex programma. Het kost dan ook flink wat tijd om goede advertenties te maken, die ervoor zorgen dat er meer omzet gehaald wordt. Hulp bij Google Ads nodig? Onze Google Ads specialisten zijn gecertificeerd en weten dus wat ze moeten doen om jouw SEA campagnes tot een succes te maken. Heb je nog geen Google Ads campagne? Dan zullen wij deze vanaf de basis goed inrichten. Ook wanneer de huidige niet goed rendeert zullen zij er kritisch naar kijken. Zo zullen wij verbeterpunten – na goedkeuring – doorvoeren in de campagne. Denk aan overbodige zoekwoorden of te hoge kosten per click. Alles om meer omzet uit jouw website te halen!

Google Ads Hulp

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Bewezen Google Ads hulp

Wij helpen je echt met onze Google Ads hulp. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alles gaat dan ook in samenwerking met jou. Wij zijn een jong team specialisten dat al vele klanten heeft geholpen met het opzetten, inrichten en beheren van Google Ads campagnes. Jij wilt jouw campagne toch ook tot een succes maken? Kies dan voor onze bewezen hulp voor Google AdWords en wij zorgen ervoor dat jouw campagne goed wordt ingericht!  

Maak van jouw campagne een succes!

Wil je vandaag nog meer uit jouw Google Ads campagne halen? Schakel dan de specialisten van B&S Media in. Dagelijks zijn we bezig met het inrichten, optimaliseren en beheren van online marketing campagnes. Wij helpen je graag om jouw Ads campagne ook tot een succes te maken!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Weten waarom zoveel bedrijven voor de expertise van B&S Media gekozen hebben?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Theo Rikken

naamborden.nl

Ik heb met verschillende marketingbureaus samengewerkt. Helaas zijn er ook cowboys in de markt die erg veel schade kunnen aanrichten. Remco heeft eerst veel rommel moeten opruimen voordat we vooruit konden. Nu staan we sterk op alle belangrijke zoekwoorden en groeien we door ook op long tails in te zetten. Remco is een open aanspreekpunt en reageert altijd binnen No-time op mijn vragen. Samen met Jos hebben we eerst ook moeten zoeken naar de juiste formule om onze Ads campagne succesvol te maken. Jos is uitgekomen bij Google Shopping en dit is blijkt voor ons goed te werken. Jos zoekt proactief contact met ons om met de juiste marktinformatie de advertenties zo succesvol mogelijk te maken.

Lees

3 veelgestelde vragen over hulp bij Google Ads

Jouw persoonlijke campagnemanager zal je nauwkeurig op de hoogte houden van hoe jouw campagne rendeert. Daarnaast ontvang je maandelijkse rapportages. Hierin kun je duidelijk zien wat de prestaties van jouw Ads campagne zijn.

Alleen de allerbeste Google Ads bedrijven zijn Premier Google Partner. Dat betekent dat onze dienstverlening door de zoekmachine wordt ondersteund. Jij wilt toch ook zaken doen met een bedrijf dat ook daadwerkelijk resultaat voor jou genereert? Kies dan voor B&S Media!

Er zijn tal van factoren waar onze Ads specialisten naar gaan kijken als ze jouw campagne mogen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de het uitsluiten van zoekwoorden of het kritisch kijken naar advertentiegroepen. Daarnaast wordt ook goed naar de besteding van het budget bekeken. Er worden verbeterpunten gerapporteerd die uiteindelijk, als jij dat het wenst, doorgevoerd kunnen worden in jouw campagne.

Hulp bij Google Ads inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.