Google Ads hulp

Lukt het niet om bovenaan in Google te staan? Dan halen concurrenten jouw potentiële klanten binnen! 

De gecertificeerde specialisten van B&S Media Internetmarketing creëren een succesvolle campagne. 

Wil je weten wat onze hulp bij Google Ads voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal meer omzet uit jouw campagne!

Google Ads is een zeer complex programma. Het kost dan ook flink wat tijd om goede advertenties te maken, die ervoor zorgen dat er meer omzet gehaald wordt. Hulp bij Google Ads nodig? Onze Google Ads specialisten zijn gecertificeerd en weten dus wat ze moeten doen om jouw SEA campagnes tot een succes te maken. Heb je nog geen Google Ads campagne? Dan zullen wij deze vanaf de basis goed inrichten. Ook wanneer de huidige niet goed rendeert zullen zij er kritisch naar kijken. Zo zullen wij verbeterpunten – na goedkeuring – doorvoeren in de campagne. Denk aan overbodige zoekwoorden of te hoge kosten per click. Alles om meer omzet uit jouw website te halen!

Google Ads hulp

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Bewezen Google Ads hulp

Wij helpen je echt met onze Google Ads hulp. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alles gaat dan ook in samenwerking met jou. Wij zijn een jong team specialisten dat al vele klanten heeft geholpen met het opzetten, inrichten en beheren van Google Ads campagnes. Jij wilt jouw campagne toch ook tot een succes maken? Kies dan voor onze bewezen hulp voor Google AdWords en wij zorgen ervoor dat jouw campagne goed wordt ingericht!  

Maak van jouw campagne een succes!

Wil je vandaag nog meer uit jouw Google Ads campagne halen? Schakel dan de specialisten van B&S Media in. Dagelijks zijn we bezig met het inrichten, optimaliseren en beheren van online marketing campagnes. Wij helpen je graag om jouw Ads campagne ook tot een succes te maken!

Referenties

Weten waarom zoveel bedrijven voor de expertise van B&S Media gekozen hebben?

Marco Nieuwenhuizen
Marco Nieuwenhuizen
tapijttegelhandel.nl

B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Wij zijn met ons bedrijf Tapijttegelhandel inmiddels al jaren klant bij B&S en zijn hierdoor optimaal te vinden in Google. Naast deze vindbaarheid hebben we tevens onze website kunnen verbeteren door de kennis en knowhow van B&S Media.”

Gerlof Jansen
Gerlof Jansen
glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met mijn website en concept. B&S Media heeft mijn vertrouwen helemaal gewonnen, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt.”

3 veelgestelde vragen over hulp bij Google Ads

1. Hoe word ik op de hoogte gehouden van de resultaten?

Jouw persoonlijke campagnemanager zal je nauwkeurig op de hoogte houden van hoe jouw campagne rendeert. Daarnaast ontvang je maandelijkse rapportages. Hierin kun je duidelijk zien wat de prestaties van jouw Ads campagne zijn.

2. B&S media is Premier Google Partner: wat betekent dit voor mijn campagne?

Alleen de allerbeste Google Ads bedrijven zijn Premier Google Partner. Dat betekent dat onze dienstverlening door de zoekmachine wordt ondersteund. Jij wilt toch ook zaken doen met een bedrijf dat ook daadwerkelijk resultaat voor jou genereert? Kies dan voor B&S Media!

3. Wat is er nodig om mijn Google Ads campagnes te verbeteren?

Er zijn tal van factoren waar onze Ads specialisten naar gaan kijken als ze jouw campagne mogen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de het uitsluiten van zoekwoorden of het kritisch kijken naar advertentiegroepen. Daarnaast wordt ook goed naar de besteding van het budget bekeken. Er worden verbeterpunten gerapporteerd die uiteindelijk, als jij dat het wenst, doorgevoerd kunnen worden in jouw campagne.

Hulp bij Google Ads inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.