Webdesign

Met een professionele website zorg je voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat jouw website of webshop doeltreffend is. Dit zorgt voor meer leads en klanten voor jouw bedrijf.

Wil je weten wat webdesign voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Wil je een nieuwe website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen? Vraag een adviesgesprek aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign

Met een webdesign dat aanspreekt, Google-vriendelijk is en past bij je huisstijl, bereik je de juiste doelgroep. Meer relevante bezoekers, betekent meer conversies en meer omzet. Ga voor de beste eerste indruk bij jouw bezoekers! B&S Media Internetmarketing, hét webdesign bureau uit Kampen helpt jou daarmee.

De voordelen voor jou

 • Thema of een maatwerk website
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer
 • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Onze website pakketten:

MKB website

Prijs op aanvraag

 • Geoptimaliseerde layout
 • Responsive design
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer

Maatwerk website

Prijs op aanvraag

 • Uniek maatwerk design
 • Afgestemd op je doelstellingen
 • Maatwerk functionaliteiten
 • Websites & Webshops

Jouw website: visitekaartje én leadgenerator

Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten je online kunnen vinden, geïnformeerd worden en vervolgens tot actie overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator. Bij B&S Media (vlakbij Zwolle) zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle websites en webshops. We beginnen bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website of webshop vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op.

+

Succesvolle websites en webshops ontwikkeld

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze relaties

Projectmanager Webdesign vertelt

“Als projectmanager streef ik elke dag naar succesvolle websites, tevreden relaties, efficiënte trajecten en een goede afstemming van werkzaamheden. Voor projecten is een goede voorbereiding en afstemming van essentieel belang. Ik geniet ervan om tijdens het gesprek met de relatie alle wensen, doelstellingen en mogelijkheden door te spreken en advies op maat te geven. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om na het doorlopen van een traject een website op te leveren die voldoet aan de verwachtingen van de relatie, meerwaarde biedt voor de bezoeker en nieuwe klanten oplevert.”

– Jan Boersma, Projectmanager Webdesign bij B&S Media Internetmarketing

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Een succesvolle website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.