Met een professioneel webdesign zorg je voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten. B&S Media Internetmarketing zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat jouw website of webshop doeltreffend is. Dit zorgt voor meer leads en klanten voor jouw bedrijf.

 

Je website als leadgenerator

Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten je online kunnen vinden, geïnformeerd worden en vervolgens tot actie overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator!

 

Wat is een responsive webdesign?

Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. De online wereld verschuift steeds meer van desktop naar mobiele apparaten, waardoor een optimale weergave op ieder apparaat onmisbaar wordt. Ons webdesign bureau ontwikkelt en realiseert mobielvriendelijke websites. Dat betekent dat je nieuwe website straks op alle apparaten goed te benaderen is. In de tijd dat we steeds meer mobiel gaan, is dat natuurlijk een vereiste!

 

Website laten maken

Website laten maken?

Een nieuwe responsive website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen qua vormgeving of techniek? Wij maken een website die aan je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken

Webshop laten maken?

Wil je naast je fysieke winkel een webshop, begin je vanuit een nieuw idee of wil je je huidige webshop opfrissen? Wij beschikken over alle tools om van jouw webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Webdesign bij B&S Media

Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

De voordelen nog eens op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Hoe je website of webshop tot stand komt

Ons full service webdesign bureau verzorgt je website geheel van A tot Z en neemt daarbij alles uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op wat jij het liefste doet. Het enige wat we van jou nodig hebben is je input, zodat we een website kunnen ontwikkelen die daadwerkelijk aan al jouw wensen voldoet!

  1. Uitgebreid adviesgesprek met onze projectmanager
  2. Aanleveren logo, afbeeldingen en teksten
  3. Voorstel grafisch concept
  4. Bouw van je website
  5. Uitnodiging op kantoor voor uitleg over het CMS
  6. Livegang definitieve website
“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!”
Menno Oomkens, TVQ.nl

 

3 veelgestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Ontdek de mogelijkheden van webdesign bij B&S Media

Meer weten over de vele mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan uiteraard in Kampen, maar o.a. ook in ZwolleApeldoornDrontenEmmeloordGenemuidenHarderwijkHattemLelystad en Meppel. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op met ons webdesign bureau!

 

Maak direct een afspraak

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak