Webdesign

Met een professioneel webdesign zorg je voor een uitstekende eerste indruk bij jouw potentiële klanten. Laat ook een website bouwen die zorgt voor meer omzet!

Liever direct je wensen bespreken? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd hoe ons webdesign bureau jou kan helpen? Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign

Professioneel webdesign

Een webdesign dat aanspreekt, Google-vriendelijk is én past bij je huisstijl. Daarmee bereik jij de juiste doelgroep! En hoe meer relevante bezoekers jij mag ontvangen op jouw website, hoe groter de kans wordt op nieuwe klanten. 

Ons webdesign bureau is er alles aan gelegen om jouw potentiële klanten de best mogelijke website voor te schotelen en ze daarmee over de streep te trekken. Ons doel is altijd om een onderscheidende website te ontwerpen die het professionele karakter van jouw bedrijf benadrukt. Volg ook het voorbeeld van honderden ondernemers die je al voorgingen en laat jouw nieuwe website bouwen door de webdesigners van B&S Media!

Visitekaartje én leadgenerator

Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat een webdesign de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog: een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf online kunnen vinden, informatie kunnen inwinnen over jouw bedrijf en vervolgens tot actie kunnen overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator.

Bij B&S Media zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle websites en webshops. We beginnen bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website of webshop vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op!

Gesprek aanvragen

Professioneel webdesign

Responsief webdesign

Responsief webdesign

Ook jouw bezoekers waarderen de websites van ons webdesign bureau. Deze zijn namelijk extreem gebruiksvriendelijk, met overzichtelijke menu’s, logische structuren en voorspelbare mogelijkheden.

Daarnaast zijn onze websites standaard responsief. Dat betekent dat het design van je nieuwe website zich automatisch aanpast aan de schermafmetingen van de bezoeker. Erg belangrijk in een tijd waarin de smartphone almaar meer de rol van de computer overneemt! Dat vindt overigens ook Google, dat bij het indexeren van websites in eerste instantie naar het mobiele webdesign kijkt.

Gesprek aanvragen

Onze website pakketten:

MKB website

Prijs op aanvraag

  • Geoptimaliseerde layout
  • Responsive design
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer

Maatwerk website

Prijs op aanvraag

  • Uniek maatwerk design
  • Afgestemd op je doelstellingen
  • Maatwerk functionaliteiten
  • Websites & Webshops
+

Succesvolle websites en webshops ontwikkeld

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze relaties

Projectmanager Webdesign vertelt

“Als projectmanager streef ik elke dag naar succesvolle websites, tevreden relaties, efficiënte trajecten en een goede afstemming van werkzaamheden. Voor projecten is een goede voorbereiding en afstemming van essentieel belang. Ik geniet ervan om tijdens het gesprek met de relatie alle wensen, doelstellingen en mogelijkheden door te spreken en advies op maat te geven.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om na het doorlopen van een traject een website op te leveren die voldoet aan de verwachtingen van de relatie, meerwaarde biedt voor de bezoeker en nieuwe klanten oplevert.”

– Jan Boersma, Projectmanager Webdesign bij B&S Media Internetmarketing
Webdesign expert

Scoor online met jouw webdesign

Dat webdesign één van onze specialiteiten is, blijkt wel uit het grote aantal klanten dat wij de afgelopen jaren blij hebben mogen maken met een nieuwe website. Maar wij zijn meer dan alleen een webdesign bureau. Ons team bestaat namelijk ook uit experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), content en social media.

Het feit dat wij daarmee een full-service internetmarketing bureau zijn, heeft ook een groot voordeel voor jou. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jouw website er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is ingericht. Bij de bouw betrekken wij namelijk ons gehele team, zodat je zeker weet dat jouw website ook klaargestoomd wordt voor het behalen van hoge posities in Google. 

Gesprek aanvragen

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Ook een mooi webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.