Online marketingbureau

Als ondernemer ben je op zoek naar een vakkundig online marketingbureau. Google Ads. SEO. Webdesign. Social media. Dat laat je liever aan professionals over. De specialisten van B&S Media Internetmarketing pakken deze werkzaamheden graag voor je op!

Gratis quickscan

Online marketing. Vandaag de dag kom je er als ondernemer niet meer onderuit. Maar wat is het eigenlijk? Met deze vorm van marketing zet je jouw producten of diensten via het internet op de markt. Je kunt er de hele wereld mee bereiken en ook de methodes zijn zo goed als eindeloos. Denk aan: Google Ads, SEO en social media.

Grotere bedrijven nemen hier vaak mensen voor in dienst. Kleinere organisaties schakelen vaker een online marketingbureau in. De kennis hoeft dan niet ‘in house’ te zijn. En dat scheelt.

De voordelen voor jou

  • Betrokken bij jouw bedrijf
  • Real-time inzage in de resultaten
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Vaste maandelijkse investering

Waarom inzetten op online marketing?

Online marketing vraagt om een investering. Het opzetten van een campagne kost namelijk tijd en geld. Veel ondernemers vragen zich dan ook af of deze vorm van marketing de inzet waard is. Dat is logisch, want geld kan maar één keer uitgegeven worden. Ook als het om jouw bedrijf gaat. Als ervaren online marketingbureau zien wij dat dit vaak wel het geval is. Hieronder vertellen wij waarom.

Meer winst

Meer winst

Veel klanten, die met ons online marketingbureau in zee gaan, willen maar één ding: meer omzet draaien. Of liever: meer winst. Online marketing biedt hierin veel kansen. Uit studies komt namelijk naar voren dat bedrijven, die zich op deze vorm van marketing toeleggen, in veel gevallen meer winst maken. Het internet biedt organisaties namelijk ontzettend veel kansen.

Een groot bereik

Een groot bereik

Het internet lijkt eindeloos. Iedere dag worden er ontelbare webpagina’s bezocht. Bijna iedereen weet inmiddels zijn of haar weg naar het wereldwijde web te vinden. Maar 6% van de Westerse bevolking is nog nooit online geweest. Als ondernemer vind je hier dus een groot deel van jouw doelgroep. Door een online marketingbureau in te schakelen kun je deze bereiken.

Meetbaar

Meetbaar

De wereld van de marketing kan soms ongrijpbaar zijn. Als ondernemer weet je vaak niet wat een potentiële klant ertoe beweegt om wel of niet met jouw bedrijf in zee te gaan. Op het internet kun je echter meer meten. Een online marketingbureau kan met tools nauwkeurig bijhouden wat er binnen een campagne gebeurt. Dit biedt mogelijkheden tot verbetering.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Dankzij het internet ben je ook na sluitingstijd te bereiken. De lichten van jouw website gaan namelijk nooit uit, waardoor je altijd zichtbaar bent. Het werk van een online marketingbureau kan dit versterken. Klanten kunnen namelijk via meerdere kanalen op jouw website komen: een advertentie, een zoekresultaat of een bericht op social media.

Direct actie ondernemen

Direct actie ondernemen

Traditionele marketing is vrij inflexibel. Bevat een campagne een fout? Dan zul je dit vaak tot het einde moeten uitzingen. Bij het werk van een online marketingbureau is dit niet het geval. Advertenties kunnen dezelfde dag nog worden gestopt of aangepast. Hiermee voorkom je dat er onnodig geld wordt verspild of dat jouw reputatie een grote deuk oploopt.

Profiteer van expertises

Profiteer van expertises

Sommige bedrijven kunnen het niet permitteren om iemand full-time op online marketing te zetten. En voor de ondernemer zelf is het onbegonnen werk om op de hoogte te blijven van de constante veranderingen binnen het marketinglandschap. Door een online marketingbureau in te huren profiteer je wel van de kennis en expertise van een full-time marketeer.

De diensten van ons online marketingbureau

Online marketing komt in veel verschillende vormen voor. Welke methodes jij het beste kunt toepassen, is grotendeels afhankelijk van de bedrijfsdoelen. De specialisten van B&S Media Internetmarketing kunnen jou in veel gevallen helpen. Als online marketingbureau bieden wij de volgende diensten aan:

Google Ads

Google Ads

Door te adverteren in Google bereik je vrijwel direct alle potentiële klanten, die op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

SEO

SEO

Focus op content, techniek en autoriteit en laat Google zien dat jij biedt wat de gebruikers zoeken. Zo sta jij straks hoog in de resultaten!

Social media

Social media

Op een leuke manier jouw zichtbaarheid vergroten en in direct contact staan met klanten: dat kan door in te zetten op social media.

Webdesign

Webdesign

Een professionele - en vooral: klantvriendelijke - website spreekt boekdelen. Met webdesign maak je een goede indruk op klanten én Google.

Online marketingbureau

De voordelen van B&S Media

In Nederland zijn er duizenden online marketingbureaus actief. Wat maakt dan dat je met B&S Media Internetmarketing in zee zou moeten gaan? 

Hoogwaardige service

Bij ons online marketingbureau proberen wij altijd aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Onze specialisten voelen zich bovendien nauw betrokken bij bij jouw bedrijf. Als online marketingbureau zijn wij namelijk een verlengstuk van jouw bedrijf. Jouw succes is ons succes. Wij gaan dus altijd voor het allerbeste resultaat. Beloofd!

Persoonlijke samenwerking

Bij B&S Media geloven wij in de kracht van nauw samenwerken. Per dienst krijg je daarom een eigen campagnemanager toegewezen. De lijnen binnen ons online marketingbureau zijn hierdoor kort, waardoor het proactief geven van advies de standaard wordt.

Alles onder één dak

Wij zijn een full-service online marketingbureau. Voor jou als ondernemer is dat handig, want zo heb je alles onder één dak. Bovendien ben je dankzij ons online marketing dashboard altijd op de hoogte van de resultaten!

Ook meer leads?

Laat jij de digitale promotie van jouw bedrijf liever aan professionals over? Ontdek wat het online marketingbureau van B&S Media jou kan bieden.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.