Online marketing uitbesteden

Jouw online marketing uitbesteden aan een professioneel bureau? Schakel vandaag nog B&S Media Internetmarketing in!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jouw website beter gevonden kan worden. Vraag een gratis quickscan aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing is een verzamelnaam van methodes waarmee jij jouw product of dienst op het internet kunt promoten. Denk aan: Google Ads, SEO, social media en webdesign. Deze vakgebieden vergen stuk voor stuk vakinhoudelijke kennis.

Deze blijkt - vooral in de wat kleinere bedrijven - vaak niet aanwezig te zijn. In zo’n geval wordt er regelmatig gekozen voor het uitbesteden van de online marketing. Een vakspecialist - bijvoorbeeld B&S Media - zorgt dan voor het succes van jouw online campagnes.

De voordelen voor jou

 • Specialistische kennis
 • Tijd voor het runnen van je bedrijf
 • Meer relevante bezoekers
 • 24/7 zichtbaar voor potentiële klanten
 • Realtime inzicht in resultaten
 • Transparante werkwijze
 • Vaste maandelijkse investering

Houd de regie in handen

Bij B&S Media Internetmarketing bieden wij verschillende diensten aan. Elk van hen staat in het teken van de promotie van jouw dienst of product. Je hoeft ze echter niet allemaal bij ons af te nemen. Het uitbesteden van online marketing betekent namelijk niet dat jij de regie uit handen geeft.

Jij – als ondernemer – bepaalt welke kant wij opgaan. Adverteer je liever zelf of ben jij tevreden over jouw website? Dan kun jij deze diensten achterwege laten. Uiteindelijk bepaal jij zelf welke online marketing jij aan ons wilt uitbesteden.

Advies aanvragen

Online marketing uitbesteden

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Welke vormen van online marketing kan je uitbesteden aan ons?

Google Ads

Google Ads

Door te adverteren binnen Google, ben je direct zichtbaar wanneer potentiële klanten naar jouw product of dienst op zoek zijn.

SEO

SEO

Met SEOlaat je aan Google zien dat jouw website potentiële klanten de beste oplossing biedt. Zo sta jij hoog in de organische resultaten.

Social media

Social media

Een grotere online zichtbaarheid en het blijven binden van bestaande klanten aan jouw bedrijf. Dat kan door actief te zijn op social media.

Webdesign

Webdesign

De eerste indruk is en blijft belangrijk. Door jouw website van een nieuw uiterlijk te voorzien oogt jouw bedrijf professioneel en betrouwbaar.

Waarom marketing uitbesteden?

De beslissing om de online marketing te willen uitbesteden, wordt vaak gemaakt, omdat een bedrijf de nodige kennis mist. Door dan een professioneel bureau in te schakelen, haal je de expertise van meerdere specialisten in huis. Doordat zij hun vakgebieden goed afbakenen, zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook herkennen zij sneller kansen voor jouw bedrijf. 

Een frisse blik

Als ondernemer heb je soms de neiging om je op bepaalde zaken blind te staren. Zo ook wanneer het om marketing en aanpak gaat. Bij het uitbesteden van jouw online marketing kijken er echter meerdere specialisten met je mee. Zij kunnen je nieuwe inzichten bieden. Het uitbesteden van jouw online marketing biedt dus kansen.

Direct aan de slag

Om snel stappen te kunnen maken, is het uitbesteden van de online marketing zeker aan te raden. Nieuw personeel aannemen is namelijk een tijdrovende klus. Door het uitbesteden van jouw online marketing kun je in de tussentijd al veel stappen maken.

Advies aanvragen

Contentmarketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden aan B&S Media

In Nederland worden er meer en meer marketingbureaus opgericht. Het kan dan moeilijk zijn een keuze te maken. Hieronder lees je waarom je bij het uitbesteden van jouw online marketing zeker aan ons moet denken.

Service

Service

Wie bij ons zijn of haar online marketing wil uitbesteden, kan vertrouwen op een goede service. Onze specialisten zetten namelijk alles op alles om jou tevreden te stellen. Jouw succes is ons succes en daar maken wij ons hard voor.

Betrokken

Betrokken

De specialisten van B&S Media voelen zich nauw betrokken bij je bedrijf. Bij het uitbesteden van online marketing zijn zij namelijk verantwoordelijk voor jouw online succes. Zij zullen dan ook alle kansen voor je aangrijpen.

Persoonlijk

Persoonlijk

Samenwerken lukt alleen wanneer de lijnen kort zijn. Daar zijn wij van overtuigd. Wanneer je bij het uitbesteden van jouw online marketing voor een dienst van B&S Media kiest, krijg je daarom een eigen campagnemanager toegewezen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Als marketingbureau zijn wij thuis in verschillende branches. Ook werken wij met veel verschillende partijen samen, waaronder Google. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij een campagne in elkaar moeten zetten.

Specialisten

Specialisten

B&S Media Internetmarketing is een full-service internetmarketingbureau. Wij werken echter met aparte afdelingen en specialismen. Bij het uitbesteden van jouw online marketing kun je dus rekenen op gerichte vakkennis.

Dashboard

Dashboard

Bij het uitbesteden van jouw online marketing blijft de beschikbare data altijd van jou. Daar heb je bij B&S Media dan ook altijd en overal inzage in. Binnen onze dashboard krijg je alle informatie te zien: helder en actueel.

Marketing uitbesteden

Waarom B&S Media?

Hoog in Google. Een klantvriendelijke website. Fans op social media. Online marketing neemt veel verschillende vormen aan. Grote kans dat jij – als ondernemer – door de bomen het bos niet meer kunt zien. 

Hoog op het lijstje

Toch staat de online marketing iedere maand weer hoog op jouw takenlijstje. De intentie om er wat mee te gaan doen is er. Absoluut. Helaas komt het er niet altijd van. Een evenement. Een nieuwe website. Het inwerken van een nieuwe medewerker. Er komen altijd taken tussendoor. Door het uitbesteden van de online marketing, weet je zeker dat dit iedere maand netjes wordt opgepakt. En dat heeft zeker invloed op jouw online succes.

Wij helpen je graag verder

Wat de reden ook is: de vakspecialisten van B&S Media Internetmarketing staan altijd voor je klaar. Met passie en hoogwaardige service bouwen zij mee aan het succes van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

 

Ook meer leads?

Voor succes op internet is een goede online marketingcampagne onmisbaar. Besteed daarom online marketing uit aan B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.