Website laten maken Kampen

Ons webdesign bureau uit Kampen maakt voor jou een aantrekkelijke, snelle en doelgerichte website.

Meer weten? Neem contact met ons op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend advies aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website Kampen

Website bouwen Kampen

Een website laten maken voor je bedrijf in Kampen begint met het bepalen van jouw wensen en doelstellingen. Wat probeer je te bereiken? Wat vind je belangrijk? Wij geven jou vervolgens het beste advies over het ontwerp, de indeling en techniek. Uiteindelijk bouwen wij een website die zoekmachinevriendelijk, mobielvriendelijk én gebruiksvriendelijk is.

Dat betekent dat de website technisch op orde is, responsief is en snel en makkelijk navigeert. Bovendien zorgen wij dat de website perfect past bij de uitstraling en huisstijl van jouw bedrijf in Kampen. Samen met jou ontwikkelen wij een website die zorgt voor meer conversies, aanvragen en klanten.

Op maat of op basis van thema?

Een website laten bouwen gebaseerd op een thema of volledig op maat gemaakt? Niets is te gek voor de websitebouwers van B&S Media in Kampen! Kies je voor maatwerk, dan maken wij voor jou een unieke website, zoals geen enkel ander bedrijf in Kampen deze heeft.

Een website op maat draagt jouw bedrijf, visie, uitstraling en huisstijl tot in de puntjes uit. En het mooie is: alles wat jij bedenkt is mogelijk! Je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken op basis van een thema. Dat is een reeds bestaand ontwerp, dat wij volledig naar eigen smaak kunnen aanpassen. Zo heb je alsnog een unieke website, zodat jij je optimaal kan onderscheiden met een website voor jouw bedrijf in Kampen!

Advies aanvragen

Website bouwen Kampen

Website laten maken Kampen

Ervaren team van experts

Ongeacht of je kiest voor een thema of een maatwerk webdesign voor je bedrijf in Kampen: aan jouw nieuwe website werkt een compleet team van experts. Als full service internetmarketingbedrijf hebben wij namelijk een hoop deskundigen in dienst, die vanuit hun specialisatie jouw website bekijken. Denk hierbij aan webdevelopers, contentspecialisten en SEO-specialisten.

Samen maken zij een website voor jouw bedrijf in Kampen die bezoekers trekt én klanten oplevert. Zo buigen onze designers zich over het ontwerp, werken de developers en SEO-specialisten aan de techniek en de vindbaarheid en zorgen de contentspecialisten dat de teksten op de website aansluiten bij jouw doelgroep. Je kunt dus met recht stellen dat jouw website op alle vlakken zal uitblinken!  

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Goedkope website laten maken Kampen

Optimaal voor zoekmachines

Heb je een website laten maken voor je bedrijf in Kampen? Dan is het zaak dat deze ook daadwerkelijk gevonden gaat worden door potentiële klanten. Zoekmachines spelen daarbij een belangrijke rol. Ga maar na: dagelijks wordt er ontzettend vaak gezocht naar producten of diensten die te maken hebben met jouw bedrijf in Kampen. Door hoge posities in zoekmachines als Google te behalen, vergroot je de kans dat zo’n zoekresultaat leidt tot een klik naar jouw website. En hoe meer klikken jij weet te realiseren, hoe groter de kans op meer bezoekers, klanten en verkopen!

Als online marketingbureau maken wij daarom niet alleen een website voor jouw bedrijf in Kampen; wij optimaliseren hem ook voor zoekmachines. Dat betekent dat de structuur van de website zo wordt ingericht dat de pagina’s optimaal vindbaar zijn voor zoekmachines. Bovendien zorgt onze afdeling webdesign dat de website op technisch vlak optimaal presteert. Dit is namelijk erg belangrijk voor de organische vindbaarheid van jouw website!

Advies aanvragen

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

Als lokaal webdesignbureau in Kampen zijn wij jouw ideale partner voor het bouwen van een website. Wij hebben al meer dan 500 websites en webshops mogen opleveren voor bedrijven uit de regio Kampen en we kunnen daarom gerust stellen dat wij ervaren zijn en weten wat er nodig is om een effectieve website te bouwen voor een bedrijf in Kampen.

Dat wij bij jouw bedrijf in de buurt zitten, betekent ook dat wij gemakkelijk kunnen overleggen, helpen of sparren. Kom je ergens niet uit of wil je jouw wensen of ideeën persoonlijk komen toelichten? Geen enkel probleem. Je kan bij wijze van spreken op de fiets springen om bij ons langs te komen!

Michel Hamer, projectmanager Webdesign

Website laten maken?

Heb je een bedrijf in Kampen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.