Linkbuilding uitbesteden

Kies voor het uitbesteden van linkbuilding aan een specialist en klim razendsnel in de zoekmachine van Google!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek de mogelijkheden van zoekmachinemarketing. Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Organisaties, die relatief weinig ervaring hebben met online marketing stellen ons vaak de volgende vraag: wat is linkbuilding? Logisch, want zij willen, voordat ze hun linkbuilding gaan uitbesteden, graag weten waar het budget aan wordt uitgegeven.

Linkbuilding is deel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Binnen deze taak worden er links naar jouw website op andere domeinen geplaatst. Dit heeft grote impact op jouw online succes.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Het nut van linkbuilding

Het plaatsen van verwijzingen naar jouw website op andere domeinen. In eerste opzicht lijkt dat een rare bezigheid. Toch draagt het uitbesteden van jouw linkbuilding bij aan het succes van jouw organisatie. Wanneer de links op de juiste websites terechtkomen, stijg je namelijk in de rangorde van Google. En dat betekent: hogere posities in de zoekmachine. De links naar jouw website worden door de techgigant gezien als stemmen. Hoe vaker jouw bedrijf genoemd wordt, hoe hoger zij jouw autoriteit schatten. En dat betekent dat potentiële klanten jouw makkelijker kunnen vinden binnen hun netwerk.

Helaas is het vergaren van externe links geen eenmalige bezigheid. Om concurrenten voor te blijven, moet jouw website nieuwe, kwalitatieve verwijzingen blijven ontvangen. Daar gaat tijd in zitten. Daarom kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden van hun linkbuilding.

Gratis quickscan

Linkbuilding uitbesteden

Besteed linkbuilding uit aan de specialisten van B&S Media!

Ja, dat wil ik
B&S Media Internetmarketing team

Linkbuilding abonnement

Onze strategie voor linkbuilding

Het verzamelen van links klinkt eenvoudig. Toch kunnen misstappen grote gevolgen hebben voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Kies je voor het uitbesteden van jouw linkbuilding, dan profiteer je bij ons bureau van de volgende strategie:

Kwalitatieve links

De ene link is de andere niet. Wanneer je jouw linkbuilding aan ons wilt uitbesteden, richten wij ons op de zogenaamde ‘kwalitatieve links’. Dit betekent dat wij onbetrouwbare bronnen zoveel mogelijk links laten liggen. Deze hebben namelijk vaak negatieve gevolgen op jouw positie binnen Google – en daarmee jouw vindbaarheid. Daarom focussen wij op kwaliteit.

Websites van hoge waarde

De waarde van een website, kan worden uitgedrukt in een cijfers. Onze specialisten houden deze waardes bij linkbuilding in de gaten. Ook die van de domeinen waarop wij jouw link willen plaatsen. Hoe hoger hun rapportcijfer, hoe sneller jij stijgt. Bij het uitbesteden van jouw linkbuilding, richten wij ons als bureau dus op links met de meeste impact. .

Gratis quickscan

Websites met autoriteit

Er zijn veel verschillende websites. Voor het vergaren van autoriteit is ook de relevantie van de domeinen, waarop jouw pagina wordt genoemd, van belang. Zo scoor je sneller met een link vanuit jouw vakgebied, dan met één die irrelevant is. Bij het uitbesteden van linkbuilding weet je zeker dat wij jouw links voornamelijk op vakgerelateerde pagina’s plaatsen.

Verschillende ankerteksten

Tot slot is het belangrijk dat de ankerteksten van de uitgaande links onderling verschillen. Dit zijn de woorden of woordgroepen, waaronder de link schuilgaat. Niet ieder bureau waaraan je jouw linkbuilding kan uitbesteden houdt hier rekening mee. Toch heeft het grote gevolgen. Het linkprofiel ziet er anders onnatuurlijk uit en kan daardoor gediskwalificeerd worden. 

Gesprek aanvragen

Linkbuilding pakket

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Voor succes op het internet is het vergaren van linkjes essentieel. Ga voor het uitbesteden van jouw linkbuilding daarom naar B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.