SEO bureau

Wil jij met jouw bedrijf hoog in de zoekresultaten van Google staan? Schakel vandaag nog het SEO-bureau van B&S Media in!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jouw website beter wordt gevonden. Vraag een gratis quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als SEO-bureau richten wij ons op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit onderdeel binnen de online marketing heeft als doel om jouw website hoog in de organische zoekresultaten van Google te laten ‘ranken’.

Om dit te bereiken voeren wij enkele optimalisaties door. Dit gebeurt op drie gebieden: techniek, content en autoriteit. Door jouw website aan de wensen van Google aan te passen, zorgt ons SEO-bureau ervoor dat potentiële klanten de weg naar jouw pagina weten te vinden. En dat betekent: meer kans op een conversie!

De voordelen voor jou

  • Hogere posities in Google
  • Meer leads en conversies
  • 24/7 zichtbaar voor potentiële klanten
  • Duidelijke rapportages
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Vaste maandelijkse investering

Het nut van SEO

Tegenwoordig kom je ze bijna overal tegen: SEO-bureaus schieten als paddenstoelen uit de digitale grond. Niet geheel onbegrijpelijk, zo menen wij. Met ruim 10 jaar ervaring in dit vakgebied weten wij namelijk hoe belangrijk deze vorm van online marketing is.

Altijd vindbaar

Altijd vindbaar

Het grote voordeel van internet is dat het nooit slaapt. Gebruikers kunnen Google ieder uur van de dag raadplegen. Door ervoor te zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten wordt getoond, zorgt ons SEO-bureau ervoor dat je dag en nacht zichtbaar bent. Handig, want zo maak je - ook buiten de fysieke openingstijden - kans op omzet.

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid

Het is eigenlijk best logisch: om bij jouw organisatie een product of dienst te kunnen kopen, moet de consument van jullie bestaan afweten. Het werk dat ons SEO-bureau uitvoert, zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam vaker getoond wordt. Hakt een potentiële klant vervolgens de knoop door? Dan is de kans groot dat deze bij hem of haar naar boven komt.

Conversies

Conversies

Veel SEO-bureaus gebruiken het als stokpaardje, maar dat maakt het gegeven niet minder waar. Organische zoekresultaten hebben, in vergelijking met social media en advertenties, een grotere kans op conversie. Deels komt dit doordat bezoekers vaak met een specifiek doel naar jouw website komen: het aanschaffen van jouw product of dienst.

Offline

Offline

Het werk dat een SEO-bureau voor jouw bedrijf doet, heeft niet alleen invloed op jouw online succes. Het draagt ook bij aan de verkopen die je offline binnenhaalt - ofwel: in jouw winkel, praktijk of restaurant. Sommige klanten sluiten de deal namelijk liever buiten de grenzen van het internet. Gewoon face to face. Ons SEO-bureau leidt ze naar je toe.

Vertrouwen

Vertrouwen

Mensen houden van gerangschikte lijstjes. Zeker wanneer het om het maken van keuzes gaat. Veel internetter vertrouwen dan ook (soms blindelings) op de rangschikking in de zoekmachine van Google. Een hoge positie staat voor hen gelijk aan betrouwbaarheid. Dit wekt dus extra vertrouwen in jouw bedrijf, dienst en/of product.

Meetbaar

Meetbaar

SEO-bureaus kunnen van alles beloven, maar uiteindelijk valt of staat het met het behaalde resultaat. Gelukkig kun je die heel makkelijk meten. Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics. Hier zie je hoeveel conversies het organische verkeer heeft opgeleverd. Zo weet je direct of jouw samenwerking met een SEO-bureau de investering waard is geweest.

De drie pijlers van SEO

Techniek

De technische staat van een website vormt de basis van iedere SEO-campagne. Is deze niet in orde? Dan is de kans groot dat Google jouw online visitekaartje niet kan indexeren. Daarom richt ons SEO-bureau zich in het begin vooral op het oplossen van technische problemen. Denk aan: het opstellen van het robots.txt of het verbeteren van de laadsnelheid. Technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Daarom blijven de specialisten van ons SEO-bureau altijd aan jouw website sleutelen. Zo zijn wij concurrenten een stap voor.

Technische SEO

Content

Content

Waar de techniek het geraamte van een website vormt, is content het vlees. Zonder content kan Google deze niet interpreteren – en dus niet rangschikken. De contentspecialisten binnen ons SEO-bureau houden zich daarom bezig met het schrijven van landingspagina’s, kenniscentra en – waar gewenst – persberichten. Deze teksten zijn uniek en worden voor de gewenste zoekwoorden geoptimaliseerd. Welke dit precies zijn, wordt in het begin van jouw samenwerking met ons SEO-bureau (d.m.v. een zoekwoordenonderzoek) bepaald.

Autoriteit

Bij het rangschikken van webpagina’s speelt tenslotte ook de autoriteit een rol. Wordt jouw bedrijf vaak op het internet genoemd? Dan ziet Google dit als een voorkeursstem: jouw organisatie bouwt hiermee autoriteit op. Vaak gebeurt dit in de vorm van een externe link. De specialisten van ons SEO-bureau doen er alles aan om jouw autoriteit op het internet te verhogen. Dit doen zij door relevante websites naar jouw pagina’s te laten verwijzen. Hier houden zij zich gedurende de gehele samenwerking mee bezig. 

Autoriteit

Quickscan aanvragen
Adverteren op LinkedIn

De transparantie van B&S Media

Als SEO-bureau hebben wij maar een doel: het beter vindbaar maken van onze klanten. Dit doen wij onder andere door de communicatielijnen kort en de werkwijze doorzichtig te houden. Zo bouwen samen aan jouw succes!

Duidelijke communicatie

Bij B&S Media Internetmarketing houden wij je graag op de hoogte van het verloop van jouw SEO-campagne. Dit doen wij op drie verschillende momenten. Zo sturen wij je iedere maand een mail met de verrichte werkzaamheden. Ook ontvang je maandelijks een uitgebreide rapportage met daarin de behaalde resultaten. Tot slot bellen wij je periodiek op om deze resultaten persoonlijk met je door te spreken.

Online marketing dashboard

Als SEO-bureau verzamelen we ontzettend veel data. Veel van deze gegevens kunnen wij niet in onze campagne opnemen. Toch is het zonde om al deze data zomaar “weg” te gooien. Als ondernemer kun jij ze misschien nog wel gebruiken. Daarom hebben wij ons online marketing dashboard ontwikkeld. Hierin worden al deze gegevens verzameld. Ook heb je zicht op de resultaten die je met ons SEO-bureau boekt.

Ook meer leads?

Voor succes op internet is een goede online marketingcampagne onmisbaar. Schakel direct het SEO-bureau van B&S Media in!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.