Vraag vandaag een gratis SEO scan aan

Laat geen kansen liggen in de organische zoekresultaten: vraag onze gratis SEO scan aan! Een uitgebreide analyse van jouw huidige vindbaarheid én uitdagingen waar je nog aan kunt werken.

Liever direct contact? Bel of mail dan: 038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jij meer omzet kan realiseren met je site. Vraag gratis én vrijblijvend een gratis SEO scan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw online positie versterken

Hoe hoger jouw website in de organische zoekresultaten van Google scoort, hoe groter de kans dat men doorklikt naar jouw website. Sta je nog niet met bepaalde zoektermen in de top, dan is de kans dus groot dat je conversies (en daarmee potentiële klanten) misloopt. Klanten die de concurrentie wél bereikt. Onze SEO scan legt de pijnpunten bloot en geeft inzicht in de verbeterpunten. We geven je handvatten voor optimalisatie. Zodat jij jouw online posities kunt versterken.

Wat kun je verwachten?

  • Vraag je een scan aan? Dan bellen we jou binnen 4 uur na aanvraag.
  • Een van onze specialisten brengt jouw situatie in kaart.
  • Jouw website wordt grondig gescand.
  • Vervolgens ontvang je een SEO scan van jouw website.
  • Gratis en zonder verplichtingen.
  • Jij hebt nieuwe handvatten om meer online leads te genereren.
%

Onze quickscan is gratis en vrijblijvend

%

Van de bedrijven ontvangt meer leads na het uitvoeren van ons advies

+

Specialisten willen jou helpen meer leads te realiseren

Een SEO scan in 3 stappen

Stap 1: jouw situatie in kaart gebracht

Online marketing is maatwerk. Wat voor de ene website werkt, werkt voor de andere website juist niet. Daarom is geen enkele SEO scan bij ons hetzelfde. Maatwerk. Dat is wat je van ons mag verwachten. Advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Om jou persoonlijk advies te kunnen geven, kiezen we ervoor om voorafgaand aan de scan telefonisch contact met jou op te nemen. Tijdens dit contactmoment bespreken we hoe jij online marketing momenteel inzet en wat het doel hiervan is. Welke stappen heb je al ondernomen? En welke uitdagingen ervaar je? De uitkomsten van dit gesprek vormen de basis van de SEO scan voor betere vindbaarheid in Google. 

Stap 2: een grondige scan van jouw website door onze specialisten

Nu de situatie duidelijk is, beoordelen onze SEO-specialisten jouw website op meerdere punten, waaronder:

Zoekmachinevriendelijkheid

Hoe gastvrij is jouw website voor Google? Om dit te bepalen kijken onze specialisten voor de SEO scan naar een groot aantal factoren. De belangrijkste vraag: is de website toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor crawlers, zodat deze de website kunnen bekijken en indexeren? Als dit het geval is, dan kom je in aanmerking voor de zoekresultaten van Google. En hoe beter Google jouw website kan doorspitten, hoe beter dit is voor de vindbaarheid in de organische zoekresultaten. 

B&S Media Zoekmachine Optimalisatie

 

B&S Media Zoekwoordposities

Zoekwoorden en posities

Om te bepalen hoe jouw website ervoor staat op het gebied van SEO, brengen we in kaart op welke relevante zoekwoorden jouw website nu al scoort. Sta je al in de top, of kan het nog beter? Natuurlijk wil je zoveel mogelijk online zichtbaarheid creëren. Daarom kijken onze specialisten tijdens het uitvoeren van de SEO scan ook naar zoekwoorden die je nog niet inzet, maar wel potentie hebben. 

We zoeken hierbij vaak naar een combinatie tussen zoekwoorden met een hoog zoekvolume en longtail zoekwoorden. Dit zijn zoekwoorden met een in de regel lager zoekvolume, die specifieker en relevanter zijn dan brede termen. Juist deze termen kunnen interessant zijn. Als iemand zoekt op ‘vakantie Nederland’, dan is het mooi om hier bij te staan. Maar een zoekopdracht als ‘vakantiehuis huren in Overijssel’ is misschien wel veel interessanter voor jouw core-business. Bij de tweede zoekopdracht wil de zoeker namelijk een vakantiehuis huren in Overijssel. Hij of zij heeft een duidelijk doel. Sta jij met deze zoekwoordcombinatie in de top, dan is de kans op conversie beduidend hoger. Deze afwegingen maken onze specialisten in de gratis SEO scan.

Stap 3: uitgebreide SEO scan op maat

Onze specialisten weten nu waar de kansen en uitdagingen liggen voor jouw website. Dit noteren we in onze uitgebreide online SEO scan, die we op maat voor jou maken. Nu weet jij wat je kunt doen om meer leads te realiseren. 

Referenties

Deze bedrijven profiteerden al van een online SEO scan

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“

Lees
Marius Verhoef

Marius Verhoef

verhoefdakramen.nl

“Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis, waar wij fijn gebruik van maken. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen en opdrachten die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.“

Lees

Hoe kan ik de gratis SEO scan aanvragen?

Wil je jouw online/organische vindbaarheid verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat jouw website scannen en ontdek jouw online potentie. Je kunt een gratis SEO scan aanvragen door het formulier onder- of bovenaan de pagina in te vullen. Onze specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor meer informatie.

Wil je maandelijks werken aan betere online vindbaarheid? Het team van B&S Media, bestaande uit 25+ specialisten, helpt je graag. Neem voor de mogelijkheden van een SEO- of andere online marketing campagne gerust contact met ons op.

Maak vrijblijvend kennis

 

Seo Scan

Vraag direct een gratis SEO scan aan

Internetmarketing Adviseurs

Laat je site scannen voor meer online succes.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.