Kampri

Irrelevante leads voorkomen

Case Kampri

Het bedrijf

Kampri biedt maatwerk grootkeukens en apparatuur voor horeca en bedrijven. Hoewel zij uitblinken in zakelijke maatwerkprojecten, wist de consument hen de afgelopen jaren ook veelvuldig te vinden in de webshop. Om meer in contact te komen met de voor Kampri relevante doelgroep is besloten afscheid te nemen van de webshop en de website in te richten voor maatwerkoplossingen.

Laagdrempelig contact met potentiële klanten

Kampri richt zich op medewerkers van bedrijven of horecaondernemingen met de bevoegdheid of de invloed op de aankoop van grootkeukens. Omdat veel concurrenten de nadruk leggen op een offerte-aanvraag, is er besloten in te zetten op een adviesaanvraag. Zo poogt Kampri zo laagdrempelig mogelijk in contact te komen met de potentiële klant. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een frisse, conversiegerichte en responsieve website met een focus op laagdrempelig contact en informatievoorziening.

Beheer

Beheer

In de back-end kan alles – behalve de styling – beheerd worden door de klant.

Button

Button

Alomtegenwoordige button maakt laagdrempelig contact mogelijk.

Custom icons

Custom icons

Voor de website zijn custom icons gemaakt om het maatwerkproces te visualiseren.

Cases

Cases

Vorige projecten worden uitgelicht in een overzichtelijk kader met call-to-action.

Webdesign Kampri

Wat zegt de klant?

B&S Media heeft een schitterende website voor ons opgeleverd. In het beginstadium zijn we een aantal keer bij elkaar gekomen om de grote lijnen uit te zetten. Het team van B&S Media verraste ons elke keer met goede voorstellen. Het resultaat mag er zijn: onze potentiële klanten krijgen door de site een hele goede indruk wat wij doen. Wij doen nu zo’n 7 jaar zaken met B&S Media en dit naar grote tevredenheid

Martijn Kamphuis

Wij werken aan dit project

Robbie B&S Media

Robbie

Directeur / Eigenaar

Michel B&S Media

Michel

Teamleider

Wilco B&S Media

Wilco

Webdeveloper

Ook betere resultaten?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.