Bar & Restaurant At Sea

Meer verkeer vanuit search en social media

Case At Sea

Het bedrijf

Aan het Drontermeer prijkt een sfeervol en culinair restaurant, genaamd At Sea, waar je terecht kunt voor een kop koffie, een borrel, een lekkere lunch of een heerlijk diner. De chefkok maakt voor elke gelegenheid de mooiste gerechten klaar. Smaakvol en puur, vol verse ingrediënten en authentieke streekproducten.

Ook voor feesten en partijen

Heb je echt iets te vieren? Voor allerlei feesten en partijen kun je At Sea als feestlocatie huren. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen aan het strand en jouw feestavond daar vieren. Het strandpaviljoen bevindt namelijk zich aan het water. In de zomer kun je er een bootje huren en lekker varen. Ook is het mogelijk om een weekend op de camping van At Sea te verblijven. De kleinsten onder ons kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin met o.a. een air trampoline en skelters. Maak je bezoek of verblijf compleet door een activiteit te boeken, zoals een escaperoom, footgolf of frisbeegolf. Maar ook voor zakelijke evenementen is dit een perfecte locatie. Puur genieten in alle opzichten, dat kun je bij At Sea.

Onderzoek

Onderzoek

Allereerst is er in kaart gebracht welke zoektermen worden gebruikt door uiteenlopende doelgroepen.

Techniek

Techniek

Er zijn vervolgens technische optimalisaties doorgevoerd zodat de website optimaal geïndexeerd wordt.

Content

Content

Ook zijn er verschillende landingspagina’s geschreven waar de gebruikte zoektermen op terugkomen.

Autoriteit

Autoriteit

Door het versterken van het linknetwerk, verwijzen er nu meer kwalitatieve websites naar de website.

+

posities gestegen

+%

meer organisch verkeer

+

Zoekwoorden in de top 3

Betere lokale vindbaarheid

At Sea is gevestigd in Dronten, maar ligt dichter bij Kampen. Daarom kent wellicht niet elke Drontenaar het restaurant. Het was dan ook in eerste instantie belangrijk om beter vindbaar te worden voor mensen die ‘Restaurant Dronten’ zoeken. Voordat we aan de slag gingen stond At Sea op deze zoekterm op positie 4 in de Google-resultaten. Inmiddels is de tweede positie in Google bereikt. Dit zorgt ervoor dat Drontenaren dit restaurant eerder in overweging nemen wanneer zij een zoekopdracht uitvoeren. Om de lokale vindbaarheid nog meer kracht bij te zetten, hebben we een Google Mijn Bedrijf-profiel aangemaakt voor het restaurant en de camping.

Zoals je net hebt kunnen lezen, is At Sea meer is dan alleen een restaurant. Zo heeft At Sea ook een eigen camping en dat willen we natuurlijk aan iedereen laten weten. Daarom zorgen we er met SEO voor dat At Sea op logische termen vindbaar is. De zoekterm ‘Camping Kampen’ is hier een goed voorbeeld van. Jaarlijks wordt er gemiddeld 15.000 keer op gegoogled. At Sea was voordat wij aan de slag gingen pas op positie 37 vindbaar (de vierde pagina van Google). Inmiddels staan zij op positie 2 op deze belangrijke term.

Voor At Sea zijn we maandelijks aan de slag om ervoor te zorgen dat zij op relevante termen in Dronten en omgeving vindbaar zijn.

 

 

Eenvoudig reserveren via de nieuwe website

De gloednieuwe maatwerkwebsite voor At Sea in Dronten sluit helemaal aan bij de visie van het bedrijf. Uitnodigende foto’s en een aantrekkelijk ontwerp verleiden klanten om naar het strandpaviljoen met bar, restaurant, terras en camping te komen. Men kan eenvoudig en in weinig kliks feesten en partijen boeken en reserveringen maken.

Het gedeelte ‘werken bij At Sea‘ heeft extra aandacht gekregen. At Sea wil aan zowel vaste horecatoppers als vakantiekrachten het werkplezier overbrengen, iets waar onze webdesigntoppers zich met veel werkplezier voor hebben ingezet.

Neem vooral een kijkje op hun website.

Meer naamsbekendheid genereren met social

 

Ook kregen wij de vraag vanuit At Sea of we hen konden helpen aan meer naamsbekendheid via social media. Daar bijten onze social media specialisten zich graag in vast. Op Instagram en Facebook brengen we de beleving van At Sea in beeld en wat je daar allemaal kunt doen en verwachten. Een restaurant met kwalitatief eten en service, waar je puur kunt genieten in alle opzichten. Met voor de profielen en content een luxe uitstraling van donkere tinten met een klein accent geel voor buttons, conform de huisstijl van At Sea.

Elke maand schieten we verse content (foto’s en video’s) bij At Sea op locatie. Met elke keer andere thema’s en/of concepten, afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen en bepaalde gebeurtenissen. Zo hebben we altijd actuele content bij de hand om de social mediakanalen levendig en actief te houden. Verder maken we elke maand een postschema waarin de klant kan zien welke posts er worden geplaatst. De foto’s en video’s geven we minimale (kleur)bewerking om het zo echt mogelijk over te laten komen. Door de foto’s te voorzien van de huisstijl zorgen we voor eenheid en herkenbaarheid in de social feeds van het restaurant.

Case At Sea Social Media Beheer

Wat zegt de klant?

“At Sea is een seizoensbedrijf en in het verleden hadden we geen continuïteit in onze uitingen. Dat hebben we nu weten te realiseren. Wij zijn dan ook super blij met de resultaten. Als je met moeilijke onderwerpen zoals SEO en SEA te maken hebt, dan is het fijn om met een partij als B&S Media Internetmarketing samen te werken.”

Raymon Duffels, eigenaar

Wij werken aan dit project

Klaas

Sr. Internet Marketing Adviseur

Remco B&S Media

Remco

SEO Manager

Tijmen - webdesigner bij B&S Media

Tijmen

Webdesigner

Laura

Social media manager

Ook betere resultaten?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.