Online marketing Zwolle

Je bedrijf laten groeien met online marketing in Zwolle?
Meer leads en meer klanten zijn voorbeelden van doelen waar wij samen met jou aan kunnen werken.

Weten wat een online marketing bureau voor je bedrijf in Zwolle kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ook meer leads via je website? Vraag de gratis quickscan aan en haal meer uit je online marketing campagnes in Zwolle!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je bedrijf groeien!

Laat je bedrijf groeien met online marketing in Zwolle! Met online marketing, ook wel internet marketing genoemd, kun je jouw bedrijf uit Zwolle onder de aandacht brengen op het internet. Het doel van online marketing is om potentiële klanten naar je website te leiden en de conversie op je website te verhogen.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

Hoe scoor je met online marketing in Zwolle?

Online marketing moet je bedrijf uit Zwolle verder helpen en meer klanten genereren. Elke dag wordt er ontzettend vaak gezocht naar producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Sta je bij een zoekopdracht niet hoog in de zoekresultaten van Google en weten potentiële klanten jouw website niet te vinden? Dan loop je omzet mis. Dit betekent dat jouw website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, terwijl jouw concurrenten wél goed vindbaar zijn. Met de juiste strategie kan een online marketingcampagne dan ook veel resultaat opleveren. Een Google Ads en SEO campagne, in combinatie met een professionele website, zijn hierbij van groot belang!

Google Ads

Google Ads

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Bovenaan in Google
SEO

SEO

Met SEO wordt jouw website structureel beter vindbaar en scoor je topposities op voor jou relevante zoekwoorden.

Beter vindbaar
Webdesign

Webdesign

Met een professionele site maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er voor dat je website doeltreffend is.

Professionele website

Google Ads Zwolle

Google Ads (SEA)

Google Ads is een effectief online marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit je website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je online bent, hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw bedrijf uit Zwolle vinden. Met een Google Ads campagne bij B&S Media, zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden binnen Google Ads. Zo is het mogelijk om vanuit één budget combinaties te maken tussen zoekmachine advertentiesdisplay advertenties en Google Shopping advertenties. Met een remarketing campagne kun je vervolgens eerdere bezoekers van je website nogmaals benaderen voor een optimaal rendement.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om ervoor te zorgen dat je geen potentiële klanten misloopt, is het belangrijk dat je website bovenaan in Google staat. Hoe hoger jij namelijk scoort in de zoekmachine, hoe groter de kans is dat er wordt geklikt naar jouw website. En meer bezoekers betekent meer kans op aankopen, inschrijvingen of contactmomenten! Dat klinkt als een simpele optelsom. Er doen echter meer partijen in Zwolle aan internet marketing en dat betekent dat jij onderscheidend moet zijn. Jouw content – dat zijn bijvoorbeeld de teksten, foto’s of video’s op jouw website – moet jouw doelgroep aanspreken, raken en verleiden.

Met een zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne van B&S Media Internetmarketing wordt jouw website structureel beter vindbaar, scoor je topposities op relevante zoekwoorden en val je op met unieke content.

Online Marketing Zwolle

Internetmarketing Adviseurs

Webdesign

Jouw advertenties worden vertoond en je scoort op relevante zoekwoorden topposities in de organische zoekresultaten. Mooi! Nu is het zaak klanten te maken van klikken. Met een professioneel webdesign zorg je voor een goede eerste indruk bij je bezoekers. Zo krijgen zij direct een idee wat jouw bedrijf kan betekenen voor hen.

Wij streven in onze website-ontwerpen naar functionaliteit en snelheid. Naar een balans tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een website waarbij het draait om jouw bezoeker en de manier waarop hij zo snel mogelijk de informatie vindt die hij zoekt. Je ontvangt van ons daarom altijd een mobielvriendelijk website-ontwerp dat aanspreekt, zoekmachinevriendelijk is én past bij je huisstijl. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop doeltreffend is. En dat is volgens ons ook precies wat jij mag verwachten van een internetmarketing bureau in de regio Zwolle!

Wat je verder van B&S Media kan verwachten?

Specialisatie

Specialisatie

Ons team bestaat uit een mix van professionals met ieder hun eigen specialisatie. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste features.

Passie

Passie

Met meer dan 25 jonge, gepassioneerde en ambitieuze specialisten creëren wij dagelijks meer dan online succes voor onze relaties.

Service

Service

Bij B&S Media verdiepen we ons in jouw bedrijf, denken we continu mee en bieden we service die verder gaat dan je verwacht.

Veelgestelde vragen over online marketing in Zwolle

Online marketing is een verzameling van strategieën die worden gebruikt om de online reputatie van een bedrijf te vergroten. De meest voorkomende tactieken zijn zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en social media

De groep potentiële klanten waarmee jouw bedrijf online in contact kan komen, is een veel grotere groep mensen dan jij waarschijnlijk lokaal kunt aantrekken. Daar komt bij dat consumenten online meer uit zijn gaan geven en meer online aankopen doen. Met behulp van online marketing kun je een enorm publiek bereiken op een manier die zowel kosteneffectief als meetbaar is.

SEO en SEA zijn beide sterke online marketing tactieken. Het is daarom raadzaam om beiden te gebruiken als onderdeel van een meer omvattende online strategie. Moet er een keuze worden gemaakt? Dan zul je je in eerste instantie af moeten vragen welke algemene doelstelling je hanteert. Als jouw marketing inspanningen direct inkomsten moeten genereren, dan is SEA de juiste weg. Je bent immers direct vindbaar voor jouw doelgroep. SEO is een logische keuze wanneer je je website wil positioneren voor toekomstige groei met een gunstigere ROI. 

 

Ze zijn sterke tactieken en beide moeten worden gebruikt als onderdeel van een meer omvattende strategie. Als u er een zou moeten kiezen, moet u nadenken over uw algemene doelstelling. Als u het absoluut nodig hebt om direct bij te dragen aan inkomsten, is betaald zoeken de juiste weg. Als u op dit moment een solide inkomstenbasis heeft, zou investeren in zoekmachineoptimalisatie logischer zijn, omdat u zich zult positioneren voor toekomstige groei met een veel betere ROI.

Vanuit B&S Media ontvang je maandelijkse rapportages die duidelijk maken hoe jouw SEO en SEA campagnes presteren. Je kunt uit deze rapportages opmaken welke posities je scoort op belangrijke trefwoorden, hoeveel bezoekers de campagnes hebben opgeleverd en welke belangrijke acties jouw websitebezoekers hebben uitgevoerd op de website. Daarnaast neemt jouw campagnemanager regelmatig contact op om nieuwe kansen, ontwikkelingen en de uitgevoerde werkzaamheden te bespreken.

Online marketing hulp in Zwolle nodig?

Haal meer uit jouw online marketing campagnes. Neem contact op met de marketing professionals van B&S Media, hét online marketing bureau vlakbij Zwolle!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.