WEB case Blankert Shortlease

 

Blankert Shortlease is een leasebedrijf dat zich met name bezig houdt met autoverhuur en shortlease. Daarnaast is het ook mogelijk om chauffeursdienst, wagenparkbeheer of pakketservice in te schakelen.

 

De uitdaging

Naast dat de website van Blankert Shortlease toe was aan een nieuw uiterlijk, wilden zij ook meer omzet uit de website halen. B&S Media mocht deze nieuwe website voor Blankert Shortlease ontwikkelen. De grootste uitdaging tijdens dit proces was om bezoekers in zo min mogelijk stappen over te halen om een offerteaanvraag te plaatsen.

 

De oplossing

Allereerst hebben we de website opnieuw ingedeeld. Door deze nieuwe structuur is de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Daarbij hebben we op iedere pagina een filter geplaatst, zodat het voor de klant makkelijker is om te zoeken naar bepaalde merken en/of prijsmarges. Vervolgens hebben we verschillende ‘call to action’ buttons aan de website toegevoegd. Met deze buttons kunnen we de klant overhalen om verder te kijken of direct een offerteaanvraag te doen. Ook hebben we iedere auto op de verschillende overzichtspagina’s van een offerte knop voorzien. Deze knop neemt de klant gelijk mee naar het offerteformulier, welke al voor een deel is ingevuld. Op deze manier hoeft de klant o.a. niet meer uit te zoeken om welke auto het precies gaat, waardoor het aanvraagproces versneld wordt.

Website Blankert Shortlease

 

Het resultaat

De optimalisaties en het nieuwe, frisse design hebben ervoor gezorgd dat de website van Blankert Shortlease vaker wordt bezocht en meer omzet genereert.

Blankert Shortlease offerte aanvragen

In de Google Analytics resultaten is dan ook te zien dat het aantal offerteaanvragen ten opzichte van vorig jaar met bijna 70% is gestegen!

 

Wil jij ook beter resultaten?

Ben je benieuwd of er ook voor jou betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.