WEB case Kampri

 

Webdesign Case Kampri

 

Over Kampri

Kampri biedt maatwerk grootkeukens en apparatuur voor horeca en bedrijven. Hoewel zij uitblinken in zakelijke maatwerkprojecten, wist de consument hen de afgelopen jaren ook veelvuldig te vinden in de webshop. Om meer in contact te komen met de voor Kampri relevante doelgroep is besloten afscheid te nemen van de webshop en de website in te richten voor maatwerkoplossingen. De vraag was om een website te creรซren die meer adviesaanvragen oplevert. Dit heeft geresulteerd in een frisse, conversiegerichte en responsieve website met een focus op laagdrempelig contact en informatievoorziening.

 

Doelgroep

Medewerkers van bedrijven of horecaondernemingen met de bevoegdheid of de invloed op de aankoop van grootkeukens. Omdat veel concurrenten de nadruk leggen op een offerte-aanvraag, is er besloten in te zetten op een adviesaanvraag. Zo poogt Kampri zo laagdrempelig mogelijk in contact te komen met de potentiรซle klant.

 

Moodboard Kampri

Moodboard Kampri

 

  • Eenvoudig beheren: de back-end is zodanig aangepast dat alles โ€“ behalve de styling โ€“ beheerd kan worden door de klant.
  • Laagdrempelig advies aanvragen: om laagdrempelige conversies mogelijk te maken is er gekozen voor een alomtegenwoordige call-to-action button in het hoofdmenu.
  • Custom icons: voor de website zijn custom icons gemaakt om het maatwerkproces te visualiseren.

 

De website

Webdesign Kampri

 

Wat zegt de klant?

Kampri

โ€œB&S Media heeft een schitterende website voor ons opgeleverd. In het beginstadium zijn we een aantal keer bij elkaar gekomen om de grote lijnen uit te zetten. Het team van B&S Media verraste ons elke keer met goede voorstellen. Het resultaat mag er zijn: onze potentiรซle klanten krijgen door de site een hele goede indruk wat wij doen. Wij doen nu zoโ€™n 7 jaar zaken met B&S Media en dit naar grote tevredenheidโ€


 

Ook een succesvolle website laten maken?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend eenย afspraakย en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.