Intake samenwerking

Wij gaan graag de samenwerking aan als we een goede match zijn.

1. Je hebt doelen

Als je niet weet wat je wil bereiken met je website, dan weet je later ook niet of je je doelen hebt behaald. Om samen te werken vinden wij het daarom belangrijk dat je duidelijke doelen hebt voor je website, of die doelen samen met ons wil gaan opstellen.

2. Je hebt publiek

Een online publiek kun je opbouwen door bijvoorbeeld te bloggen, podcasten, interviews te delen, e-books of een kenniscentrum te maken. Waardevolle informatie delen is de enige manier om nieuwe klanten te genereren online. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een online publiek hebt of bereid bent om deze op te bouwen.

3. Je hebt passie

Het opbouwen van een online publiek vergt tijd en energie. Passie is de brandstof die je nodig hebt om door te gaan en je doelen te bereiken met je website. Daarom is het belangrijk om passie te hebben als we gaan samenwerken.

4. Je hebt een team

Uiteraard ontzorgen wij jou zoveel mogelijk bij het bouwen en vindbaar maken van je nieuwe website. Het is echter alleen mogelijk om er een succes van te maken, als we kunnen samenwerken. Zo hebben we jouw input nodig en dus vragen we om één aanspreekpunt tijdens het project. Daarnaast heb je een team nodig die je gaat helpen bij het maken van content. Uiteraard kunnen wij je daarbij ook helpen.

5. Je hebt budget

Als je er echt een succes van wil maken, zul je budget moeten vrijmaken voor je nieuwe website. Het is belangrijk om dit als een investering te zien, die je nodig hebt om je doelen te behalen.

6. Je hebt tijd

Als we gaan samenwerken, is het belangrijk dat je tijd hebt om snel te kunnen schakelen. Zo hebben we input van jou nodig en zullen we geregeld met elkaar overleggen over de voortgang. Op deze manier kunnen we snel schakelen en de focus houden op de bouw van je nieuwe website.

Zijn we een match?

Vul onze projectaanvraag in en kom er achter wat wij voor je kunnen betekenen! Project aanvragen

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs