Ons proces

Hoe we stap voor stap jouw maatwerk website gaan realiseren

Neem contact op

Stap 1: Kick-off

We starten met een kick-off gesprek bij ons op kantoor in Kampen. In de kick-off stellen wij de juiste vragen om precies te achterhalen waarom je een nieuwe website nodig hebt en welke doelen je met je nieuwe website wilt behalen.

Stap 2: Sitemap

Zodra we alle informatie hebben die we nodig hebben, zullen we een visuele sitemap maken. Op deze manier brengen we de structuur van je nieuwe website goed in kaart. De (menu)structuur is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website. We onderbouwen dit graag met een zoekwoordenonderzoek.

Stap 3: Ontwerp

In plaats van je te vertellen wat we van plan zijn om te bouwen en te hopen dat je dit begrijpt, zullen wij dit visueel maken d.m.v. wireframes. In de wireframes laten we de globale indeling (het raamwerk) van de diverse pagina’s zien. Op deze manier kunnen we duidelijk in kaart brengen welke onderdelen van de site op welke plek komen te staan. Na akkoord op de wireframes en het volledig aanleveren van het benodigde materiaal, gaan we aan de slag met het ontwerp. In de visuele ontwerpen voor de diverse pagina’s zal exact worden weergegeven hoe de site eruit komt te zien. Bij zowel de wireframes als de ontwerpen kun je in een aanpassingsronde al jouw feedback doorgeven. Zo komen we weer een stap dichterbij ons einddoel.

Stap 4: Bouw

Na akkoord van de ontwerpen dompelen we ons onder in de techniek. We bouwen de grafische ontwerpen om naar een goed werkende website en vullen de pagina’s voor je op basis van het aangeleverde materiaal.

Stap 5: Livegang

Nadat we alles uitgebreid getest hebben, plannen wij samen met jou een datum in waarop wij je nieuwe website live zetten zodat jij je website aan de hele wereld kan laten zien!