B&S Media Internetmarketing. Altijd op zoek.
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische internet marketing branche? Kijk dan eens naar de internet marketing vacatures van B&S Media Internetmarketing. Door de sterke groei van onze internet marketing diensten- en klantenportefeuille, zijn wij voor het team van B&S Media, regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires.

 

Vacature Internet Marketing Specialisten (SEO/SEA)

B&S Media Internetmarketing zoekt vanwege de sterke groei van de klantenportefeuille per direct internetmarketing specialisten. Ben jij een enthousiaste en gedreven online marketing specialist en heb je kennis van Zoekmachineoptimalisatie (SEO) of Google Adwords (SEA) ? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

➞ Junior SEO specialist
➞ Medior SEO specialist

➞ Junior SEA specialist
➞ Medior SEA specialist

 

Vacature WordPress developer

Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een WordPress developer! Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team die mooie en conversiegerichte WordPress websites willen maken.

Lees meer…

 

Vacature Internet Marketing Adviseur (sales/new business)

Om een verdere groei en professionalisering van onze internet marketing activiteiten te realiseren, zijn wij op zoek naar een Internet Marketing Adviseur (Sales / New Business).

 Lees meer…

 

Vacature Webdesigner

Om een verdere groei en professionalisering van onze internet marketing activiteiten te realiseren, zijn wij op zoek naar een versterking voor ons webdesign team.

Als webdeveloper ontwerp en realiseer je websites voor onze klanten. Tevens verzorg je de communicatie met de klant en ben je continu bezig met het opdoen en toepassen van kennis en het signaleren van kansen voor productinnovatie op het gebied van webdesign.

Lees meer…

 

Vacature stagiaire Internet Marketing

B&S Media Internetmarketing zoekt vanwege de sterke groei van de klantenportefeuille per direct een stagiair Internetmarketing. Ben jij een leergierige en enthousiaste marketingstudent en zoek je een uitdagende stageplek? Neem dan direct contact op!

Lees meer…

 

Vacature Stagiaire Webdesign / Grafische Vormgeving

Binnen ons jonge en gedreven team zijn we altijd opzoek naar nieuw creatief talent. Ben jij gepassioneerd en aankomend webdesigner of grafisch ontwerper die zich bezig houdt met de laatste webtechnologieën als responsive webdesign? Kom dan laten zien wat je kunt en kom stage lopen bij B&S Media Internetmarketing.

Lees meer…

 

 Vacature Stagiair Internet Marketing Adviseur

Wil jij je commerciële skills inzetten bij een jong, snelgroeiend en innovatief internet marketing bureau? Grijp dan nu je kans en kom onze internet marketing adviseurs versterken!

 Lees meer…

 

Open sollicitaties

Ben jij een professional met ambitie en denk jij dat je ons internet marketing team kan versterken?
Stuur dan je CV + motivatie naar info@bsmedia.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.