B&S Media Internetmarketing bij top 3% beste partners van Google en blijft Google Premier Partner

Online marketing bureau B&S Media Internetmarketing uit Kampen heeft de Premier-Partner status voor 2022 behaald in het nieuwe Google Partners-programma. Deze maand erkende Google de top 3% best presterende digitalemarketingpartners over de hele wereld. B&S Media hoort dus bij deze selecte groep en kreeg de Premier Partner-status toegekend.

Michel Hamer van B&S Media Internetmarketing is trots op de prestatie van het team. “Dagelijks wordt er door ons team met veel passie en plezier gewerkt aan het verbeteren van de online resultaten van onze relaties. We zijn al bijna 15 jaar actief en de meeste van onze oorspronkelijke relaties zijn nog steeds bij ons. Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en deze toe te passen in de campagnes, blijven we groeien samen met onze relaties. Dat we Google Premier Partner blijven, is voor ons een kroon op het werk. Daar zijn we met elkaar ook trots op.”

Google Premier Partner

Het Google Partners programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is om bedrijven de innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun relaties kunnen vergroten. Google heeft belangrijke aanpassingen gemaakt voor het Google Partners-programma voor 2022, waaronder nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren, en nieuwe Premier Partner-voordelen die kunnen bijdragen aan de groei en het succes van bedrijven met Google Ads.

Davang Shah, Senior Director van Google Ads Marketing: “We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners over de hele wereld. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige relaties te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun relaties te vergroten.”

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing bedient honderden MKB relaties in Nederland met het ontwikkelen en beter vindbaar maken van websites en webshops. Dat doet het Kamper bureau met een team van bijna 30 nuchtere en doelgerichte specialisten in SEO, Webdesign, Social Media en Google Ads. Voor meer informatie, ga naar www.bsmedia.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.