B&S Media Internetmarketing groeit uit haar jasje en verhuist!

Met trots kondigen wij aan dat wij per 1 juli 2017 gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Op dit moment werken wij vanuit twee vestigingen, namelijk in Kampen en Zwolle. Omdat we blijven groeien en onze expertise graag willen centraliseren, is er de laatste maanden actief gezocht naar een groter bedrijfspand. Deze hebben we gevonden aan de Carlsonstraat 13 in Kampen!

Nieuw pand B&S Media

Klaar voor de toekomst

Onder leiding van eigenaren Sander Schilder en Robbie Bremer heeft B&S Media de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo is het aantal medewerkers in drie jaar tijd van acht naar twintig gestegen. “Deze toename is te danken aan een groeiend aantal tevreden klanten en weinig verloop in het klantenbestand en personeel.” zegt Robbie Bremer.  Door deze positieve ontwikkeling werd de behoefte om te verhuizen steeds groter. Sander Schilder vertelt: “We waren dan ook direct enthousiast over het nieuwe bedrijfspand. Vanwege de goede ligging en het totale vloeroppervlak van 450 m2, is B&S Media straks klaar voor de toekomst. Ook hebben we de organisatiestructuur verbeterd. Zo hebben we een HR manager aangenomen, is Michel Hamer doorgegroeid naar de functie van teamleider en hebben we een marketingcommunicatiemedewerker in dienst genomen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website. Allemaal verbeteringen voor een verdere professionalisering van B&S Media Internetmarketing!” Binnenkort meer hierover.

Kansen voor starters

B&S Media is nog altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiaires. Opvallend is dat onder de nieuwe werknemers zich meerdere starters bevinden. Michel Hamer zegt hier het volgende over: “B&S Media wil graag starters met talent de kans geven om zich te ontwikkelen in het vakgebied. Ook komt het regelmatig voor dat stagiaires en afstudeerders na het afronden van hun stage een baan bij B&S Media krijgen. Op deze manier ontstaat er een mooie mix tussen ervaren adviseurs en talentvolle, jonge medewerkers.”

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media is een full service internet marketing bureau, waar ondernemers terecht kunnen voor het ontwikkelen en verbeteren van websites en de vindbaarheid ervan. Denk hierbij aan het behalen van hogere posities in de organische zoekresultaten van Google (SEO), het creëren, beheren en optimaliseren van Google Adwords campagnes (SEA) en het ontwikkelen van mooie websites en webshops die voldoen aan alle technische eisen voor online vindbaarheid.

Benieuwd naar het nieuwe pand of de dienstverlening van B&S Media? Bel dan naar 038 – 337 66 78 voor een afspraak of kijk op www.bsmedia.nl.

 

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.