B&S Media ontwikkelt vernieuwde website voor Recruitment Backoffice

Afgelopen periode heeft B&S Media Internetmarketing de website van Recruitment Backoffice (voorheen Payroll Backoffice) in een nieuw jasje gestoken. De site van deze backoffice partner heeft een nieuwe look en feel gekregen. Hierbij is onder andere de kleur roze toegevoegd en is er veel eigen beeldmateriaal gebruikt, wat een frisse en persoonlijke uitstraling geeft. Ook is er tijdens het ontwerp aandacht besteed aan conversieoptimalisatie, met als doel: meer contactaanvragen!

Nieuwe Website Recruitment Backoffice

Website migratie

Payroll Backoffice heet vanaf nu Recruitment Backoffice. Deze naamsverandering betekende een nieuw webadres, waardoor de site naar een nieuw domein moest worden gemigreerd. Niet alleen voor de gebruiker is het van belang dat een website migratie op de juiste manier wordt doorgevoerd, maar ook voor de lopende SEO campagne is dit essentieel. Het nieuwe domein van Recruitment Backoffice heeft immers nog geen autoriteit opgebouwd. B&S Media heeft voor een vlekkeloze migratie gezorgd, waardoor het verlies van topposities en organisch verkeer tot een minimum wordt beperkt. Denk hierbij aan het overnemen van alle content, inventariseren van oude en nieuwe pagina’s, doorvoeren van 301 redirects, verifiëren van Search Console, aanpassen van interne links en het (laten) aanpassen van backlinks. 

Toekomst

De nieuwe website van Recruitment Backoffice voldoet aan de huidige standaarden en is daarmee klaar voor de toekomst. Om het aantal conversies verder te verhogen zal B&S Media (naast de huidige SEO campagne) ook een Google Ads en LinkedIn campagne opzetten.

Over Recruitment Backoffice

Recruitment Backoffice is al jarenlang dé backofficepartner van voor een groot aantal uitzendbureaus. Niet alleen bieden ze persoonlijke en kwalitatieve backoffice dienstverlening, maar minimaliseren ze ook de werkgeversrisico’s en nemen zij administratieve en financiële taken uit handen. 

Benieuwd naar de nieuwe website? Neem gauw een kijkje op www.recruitmentbackoffice.nl!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.