Nieuwe website voor B&S Media Internetmarketing uit Kampen

KAMPEN – B&S Media Internetmarketing uit Kampen lanceerde op dinsdag 18 juni haar volledig vernieuwde website www.bsmedia.nl. Aan de totstandkoming van de nieuwe site gingen vele maanden van hard werken vooraf. Maar het resultaat mag er zijn, zo stelt mede-eigenaar Sander Schilder van het internet marketing bureau. “De site is persoonlijker geworden, waardoor deze nu meer overeenkomt met hoe wij als organisatie werkelijk zijn: jong, betrouwbaar, persoonlijk en servicegericht.“
B&S Media viert nieuwe website

Een complete website renovatie

Voor wie bekend was met de oude site zal meteen duidelijk zijn waarop het accent gelegen heeft bij het ontwikkelen van de nieuwe versie. Het ontwerp is volledig op de schop gegaan. Dat dit ook de insteek was, beaamt Schilder. “Tijdens het ontwikkelproces lag de focus op het uitdragen van de bedrijfsidentiteit en het doorvoeren van de vernieuwde huisstijl.”
Kenmerkend hiervoor zijn onder meer de vele eigen foto’s, die prominent op de nieuwe site aanwezig zijn. Daarnaast, zo geeft de mede-oprichter aan, is ook de communicatievorm gewijzigd. De u-vorm is vervangen door het meer persoonlijke ‘je’ en ‘jij’. Het benadrukt het persoonlijke en benaderbare karakter van B&S Media, zo luidt de onderbouwing van Schilder.

Webdesign volledig gericht op de gebruiker

Naast dat de nieuwe website fris en modern oogt, vallen ook de drie grote ‘knoppen’ op de homepage meteen op. De bezoeker weet zo meteen voor welke diensten hij of zij bij B&S Media terecht kan: Google Ads, SEO en webdesign. En of je de website nu op je laptop, smartphone of tablet bezoekt: het overzicht blijft, doordat de site volledig ‘responsive’ is.

Website blijvend in ontwikkeling

“Wat B&S Media Internetmarketing al jaren wil uitstralen, was bij onze medewerkers natuurlijk reeds bekend”, aldus Schilders kompaan Robbie Bremer. “Maar met de nieuwe site moet onze identiteit nu ook voor potentiële klanten én toekomstige werknemers meteen helder zijn.” Bremer haast zich toe te voegen dat de website de komende jaren beslist niet stil zal staan. “We willen de site continu blijven uitbreiden en optimaliseren, om er onder meer voor te zorgen dat we nóg beter vindbaar zullen worden”, aldus Bremer.

Over B&S Media Internetmarketing

De laatste jaren heeft het internetmarketingbureau uit Kampen een flinke groei doorgemaakt. Het aantal werknemers is inmiddels toegenomen tot meer dan 25 specialisten. Zij zetten zich dagelijks in voor het verbeteren van de online vindbaarheid van talloze bedrijven uit de regio Kampen/Zwolle en in de rest van het land. Het behalen van topposities in de organische zoekresultaten van Google (SEO), het opzetten en beheren van Google Ads-campagnes en het ontwikkelen van gloednieuwe, moderne websites dragen hieraan bij.

Benieuwd naar het resultaat? De geheel vernieuwde website van B&S Media is te bekijken via www.bsmedia.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.