Gratis quickscan Bel met een expert

SEO case Tapijttegelhandel.nl

 

De klant

De Tapijttegelhandel.nl is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de verkoop van tapijttegels, laminaat en pvc voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het bedrijf is recentelijk verhuisd naar Emmeloord en de webshop is een mooie aanvulling op de fysieke showroom van meer dan 700m2. De Tapijttegelhandel.nl profileert zich als de goedkoopste, doordat ze scherp inkopen en de kosten zo laag mogelijk houden.

 

De uitdaging

De Tapijttegelhandel.nl heeft aangegeven meer verkeer vanuit de organische zoekresultaten te willen genereren, om zo de landelijke en regionale vindbaarheid (op de voor Tapijttegelhandel.nl belangrijke zoekwoorden) te verbeteren.

 

De oplossing

Om de online vindbaarheid te vergroten is de website vanuit SEO-technisch oogpunt en qua content geoptimaliseerd. Ook hebben we de website qua autoriteit online uitgebreid om beter gevonden te worden in Google. Hierdoor is de website regionaal én landelijk beter gaan scoren in zoekmachines. Vervolgens hebben we in 2016 een nieuwe webshop gelanceerd, welke onder meer conversiegericht en responsive is ingericht. Zo is de Tapijttegelhandel.nl echt klaar voor de toekomst.

Webshop Tapijttegelhandel

 

Het resultaat

Door de optimalisaties en de maandelijkse werkzaamheden van onze SEO specialisten, staat de Tapijttegelhandel.nl nu met meerdere zoekwoorden op de eerste plaats in Google. Hierbij zijn een aantal zoekwoorden meer dan 100 plekken gestegen en zijn de dagelijkse bezoekersaantallen verviervoudigd!

Tapijttegelhandel SEO Resultaten

 

Wat zegt de klant?

Marco Nieuwenhuizen van Tapijttegelhandel.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Wij zijn met ons bedrijf Tapijttegelhandel inmiddels al jaren klant bij B&S en zijn hierdoor optimaal te vinden in Google. Naast deze vindbaarheid hebben we tevens onze website kunnen verbeteren door de kennis en knowhow van B&S Media.”

 

Wilt u ook betere resultaten?

Bent u benieuwd of er ook voor u betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Premier Google Partner
Microsoft Advertising Partner
Facebook Certified
Adcalls Partner
Leadinfo partner
Emerce100
Futy
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 206 recensies
js_loader