Prijzen aanpassen in bulk

Indien jouw webshop een groot aantal producten bevat, gaat er veel tijd zitten in het aanpassen van de productprijzen. Dit is van toepassing bij zowel simpele producten als producten met variabelen.

Plugin

Om producten aan te passen in bulk kun je gebruik maken van een plugin. Deze plugin helpt je om bulk aanpassingen door te voeren, zoals het aanpassen van prijzen. Naast prijzen van deze plugin je ook helpen met andere bulk aanpassingen.

Installatie plugin

In beide gevallen is het gewenst dat jouw webshop voorzien wordt van een plugin om bulk aanpassingen door te voeren. Je kan een verzoek indienen via support@bsmedia.nl voor de installatie van deze plugin.

Zelf uitvoeren of uitbesteden?

Onze supportmedewerkers staan voor je klaar om je hiermee te helpen. Je mag jouw gewenste aanpassingen doorsturen naar support@bsmedia.nl. Wij zullen dit verzoek zo snel mogelijk en uiterlijk binnen enkele werkdagen uitvoeren. Zodra de bulk aanpassing is verwerkt verzenden wij een bevestiging per e-mail.

Uiteraard kun je het ook zelf doen. Indien je met enige regelmatig bulk aanpassingen moet doorvoeren, kan het handig zijn om dit zelf onder de knie te krijgen en uit te voeren.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.