B&S 'Googelt' ondernemers aan nieuwe klanten

KAMPEN – Dit jaar is het 10 jaar geleden dat 2 Amerikaanse studenten Google oprichtten.
In ons land is dit fenomeen na de Nederlandse introductie van 6 jaar geleden ook niet meer weg te denken. Googelen is zelfs een officieel werkwoord en staat inmiddels vermeld in de Dikke Van Dale. B&S Media helpt ondernemers het maximale rendement te halen uit deze bekendste zoekmachine op het Internet. Als ondernemer wil je natuurlijk graag dat klanten je weten te vinden. Dat kan op veel verschillende manieren waarvan adverteren natuurlijk de bekendste is. Toch weet je nooit helemaal zeker of je met je reclamecampagne de juiste doelgroep bereikt. Wat wel zeker is, is het feit dat Internet dé toekomst heeft. Vooral ook op het gebied van klantenwerving. Google is daarbij een sterk middel, maar het vereist wel enige kennis en kunde om ervoor te zorgen dat je als ondernemer ook daadwerkelijk gevonden wordt. Het Google-gekwalificeerde bedrijf B&S Media Internetmarketing biedt hierbij de helpende hand.

Zoekmachinemarketing

Sinds kort heeft B&S Media haar activiteiten voortgezet in Kampen. Directeur Robbie Bremer (25) die verantwoordelijk is voor de sales en zijn compagnon Sander Schilder (28) hebben zich ten doel gesteld om de positie van de ondernemers in deze regio te helpen versterken. Ze doen dit door de introductie van de zoekmachinemarketing. Robbie: “Wat wij doen is in principe heel simpel. Wanneer een klant in Kampen op Google zoekt naar een bepaald product, zorgen wij ervoor dat bovenaan Google namen verschijnen van ondernemers/aanbieders uit Kampen of directe omgeving. Als ondernemer kun je dus zelf bepalen òf je gevonden wordt via Google, met welke zoekopdracht je gevonden wordt, maar ook in welk gebied je gevonden wilt worden. Wij van B&S Media genereren nieuwe klanten voor de ondernemer, doordat het aantal ‘clicks’ naar de internetsite van de ondernemer aanzienlijk zal toenemen.”

Werkwijze

B&S Media adviseert de ondernemer op de te volgen strategie, bedenkt de hele reclamecampagne en zorgt er vervolgens voor dat de ondernemer met een pakkende advertentie bovenaan Google verschijnt op het moment dat iemand in de regio Kampen zoekt op zijn business. Robbie: “Wij nemen de ondernemer alles uit handen, zodat hij er verder geen omkijken naar heeft. Vooraf wordt een vast budget per maand of periode afgesproken en een vast aantal ‘clicks’ naar de internetsite die daar uit voort moeten vloeien. Door deze afspraken komt de ondernemer nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij hebben transparantie, helderheid en eerlijkheid hoog in het vaandel.  De behaalde resultaten laten we zien door maandelijks overzichten van gegenereerde bezoeken te overleggen. Wij durven het zelfs aan om op no cure, no pay-basis te werken. Wat wij willen is dat de ondernemer zich bezighoudt met zijn business, wij zorgen ervoor dat hij via Google optimaal vindbaar is.”

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.