Google Advertising Professionals bij B&S Media

Stel dat je als ondernemer een prachtige website hebt maar geen bezoekers omdat ze je niet kunnen vinden. Dan kun je gaan adverteren maar weet je nog niet zeker of jouw reclamecampagne de juiste doelgroep aantrekt. Met Internet kan dat wel en Google, de meest gebruikte zoekmachine, is daarbij het middel. B&S Media heeft de expertise om dit zo efficiënt mogelijk toe te passen. De Google Advertising Professionals van B&S Media zorgen er voor dat ondernemers het maximale rendement halen uit Google en optimaal vindbaar zijn. Omdat het aantal clicks naar hun internetsite aanzienlijk toeneemt genereert de ondernemer steeds meer nieuwe klanten. Ondernemers kunnen tevens bij B&S Media terecht voor het maken, beheren of wijzigen van websites.

Nieuwe locatie

B&S Media, dat in 2007 is opgericht, groeide succesvol uit haar jasje en zit daarom sinds vier maanden op de nieuwe locatie aan de Ambachtstraat, “Klanten bieden we nu een leuke actie aan in de vorm van een gratis adviesgesprek en maar liefst honderd euro korting”, vertelt Robbie Bremer die samen met Sander Schilder eigenaar is van het internetmarketingbureau.
“Uniek voor deze regio is dat er Bij B&S Media drie GAP’s (Google Advertising Professionals) werken”, vertelt Bremer. Deze deskundigen zijn speciaal gecertificeerd door Google en zorgen ervoor dat de klant bij bepaalde zoekwoorden bovenaan komt te staan. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant die bijvoorbeeld regionaal, lokaal of op postcode gevonden wil worden.

Transparantie en helderheid zijn belangrijk voor B&S Media. Adverteren kan voor elk budget en klanten krijgen maandelijks een rendementsrapportage. “Zo zien ze hoeveel bezoekers er zijn geweest en op welke trefwoorden er is gezocht.  In tegenstelling tot de traditionele reclame is internetmarketing namelijk echt meetbaar”, vertelt Bremer die weet dat Internet de toekomst heeft. “Zo hebben we een klant die altijd voor de traditionele reclame ging; nu haalt hij al zijn omzet uit Internet.”

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.