B&S Media benoemd tot Microsoft Advertising Partner

B&S Media Microsoft Advertising Partner
KAMPEN – Ruim 115 miljoen keer per maand. Zo vaak maakt de Nederlandse consument gebruik van Bing: de zoekmachine van Microsoft. Voor ondernemers is dit een ideale plek om te adverteren. Dat vinden ze bij B&S Media Internetmarketing ook. Dankzij hun inzet en kennis mogen zij zich sinds kort Microsoft Advertising Partner noemen. “Wij zijn hartstikke trots op deze erkenning,” vertelt Marketing & SEA manager Jasper van der Heide. “Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter helpen.”

Wat is Microsoft Advertising?
Microsoft Advertising is een online advertentieprogramma waarmee je reclame kunt maken binnen de zoekmachines Bing en Yahoo. Aan de hand van een veiling bepaalt het systeem welke advertentie bovenaan de pagina komt te staan. Hierbij speelt niet alleen het bod een rol, maar ook de kwaliteit en relevantie van een website. Daarnaast kun je ook reclame maken op Microsoft-gerelateerde websites, zoals: Xbox, MSN, Windows en Outlook.com. Hiermee wordt het bereik nog groter.

Toegang tot kennis en evenementen
Microsoft Advertising Partner word je natuurlijk niet zomaar. Je moet namelijk aan veel verschillende eisen voldoen. Als bureau moet je voldoende kennis in huis hebben en een flink aantal vlieguren hebben gemaakt. “Wij hebben aan Microsoft bewezen dat wij als team aan al deze eisen voldoen,” stelt Jasper: “En dat brengt de nodige voordelen voor ons – en onze klanten – met zich mee.” B&S Media Internetmarketing kan namelijk aan vele trainingen deelnemen. Zij zijn ook welkom bij speciale evenementen. Dat is natuurlijk allemaal in het voordeel van de ondernemers die B&S Media Internetmarketing wil helpen!

Over B&S Media Internetmarketing
B&S Media Internetmarketing is een full service internetmarketingbureau uit Kampen. Het team bestaat uit meer dan 25 enthousiaste specialisten, die zich dagelijks bezighouden met SEA, SEO en webdesign. Een aantal hiervan hebben zich toegespitst op het adverteren via Google Ads en Microsoft Advertising. Hiermee helpen zij MKB’ers met de optimalisatie en het beter vindbaar maken van websites en webshops. Meer informatie over hun diensten kun je vinden op www.bsmedia.nl

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.