B&S Media Internetmarketing in de Emerce 100

We zijn trots je te mogen vertellen dat B&S Media Internetmarketing is opgenomen in de Emerce 100, de lijst met de beste e-business bedrijven van Nederland. De Emerce 100 wordt samengesteld op basis van een onafhankelijk imago-onderzoek onder bedrijven in de branche. Inmiddels is de achttiende editie uit, waarin wij debuteren in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’.

Imago-onderzoek Emerce

Jaarlijks houdt Emerce een imago-onderzoek onder bedrijven in de online branche. Met het onderzoek wil Emerce mensen houvast geven bij het kiezen van een bureau. Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Aangemelde bedrijven werden door zo’n 2000 beslissers, die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business, beoordeeld op vier criteria: kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Ons debuut in de Emerce 100

Wij zijn heel blij met onze opname in de Emerce 100. Het is een mooie erkenning voor ons hardwerkende team en de passie die wij hebben voor internetmarketing en we zijn trots dat we ons kunnen meten met de beste bureaus van Nederland. We zullen ons altijd blijven inzetten om deze positie te behouden en verder uit te bouwen.

Lees meer over de Emerce 100 op de website van Emerce.

Over B&S Media Internetmarketing

Wij zijn een full-service internetmarketingbureau uit Kampen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in SEO (zoekmachineoptimalisatie), Google Ads / Microsoft Advertising, social media en webdesign. B&S Media Internetmarketing bestaat sinds 2010 en heeft sindsdien vele klanten geholpen bij het behalen van online succes. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, nuchterheid en resultaatgerichtheid.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.