B&S Media loopt finale HABOVO Boardingtoernooi op haar na mis

B&S Media HABOVO Boardingtoernooi
Woensdag 21 augustus maakte het onvolprezen voetbalteam van B&S Media voor het eerst haar opwachting op het HABOVO Boardingtoernooi op het sportcomplex van voetbalvereniging IJVV in IJsselmuiden. Flitsende combinaties werden op de mat gelegd, afgewisseld met loeiende afstandspegels waar Roberto Carlos jaloers op zou zijn geweest. Het geluk was helaas niet aan de zijde van de mannen in het donkerblauw, want de finale op vrijdag werd nét niet gehaald.

Al maanden leefde de tienkoppige selectie hiernaartoe. Onder de bezielende leiding van coach Remco – die tot kort voor de start van het toernooi niet wist of er lucht of zand in een bal zit – werd iedere middagpauze aangegrepen om het combinatiespel er tot in de puntjes in te slijpen. Maar al vrij snel werd duidelijk dat het vandaag niet op techniek zou aankomen. Brute kracht was vereist om het netje te doen bollen. Het klonk de B&S-buffels Marien en Melvin als muziek in de oren.
B&S Media sponsortoernooi IJVV   B&S Media sponsortoernooi IJVV
Dan de wedstrijden. Laten hier maar kort over zijn. De eerste wedstrijd, tegen Lodewijk Assurantiën, draaide, ondanks twee goals van Michel en een rake dreun van afstand van Melvin uit op een lichte deceptie: 3-4. Tegen Mondria Advies werden onze blauwhemden vakkundig weggecounterd, wat resulteerde in een 2-6 nederlaag. Enkele katachtige reflexen van doelman Han voorkwamen een grotere uitslag.

Wedstrijd nummer drie werd het hoogtepunt van de avond. Tegen De Feestmeesters was het namelijk het team van B&S Media dat er een feestje van maakte. Barcelonesk tikkie-takka had maar liefst vijf treffers tot gevolg. De twee tegengoals nemen we op de koop toe. Hetzelfde geldt voor de afsluitende verliespartij tegen de vooraf tot favoriet bestempelde mannen van Postuma. Het B&S-team weerde zich kranig, kwam zelfs op voorsprong, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven: 2-3.

Zo kwam een einde aan een sportieve avond, die natuurlijk vooral om de gezelligheid draaide. De voetballers van B&S Media zijn een ervaring rijker en een illusie armer. Volgend jaar zijn we er ongetwijfeld weer bij en zullen de vruchten van een extra jaar training zich gaan afwerpen. De overige teams zijn alvast gewaarschuwd!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.