B&S Media opent nieuwe vestiging in Zwolle

B&S Media Internetmarketing groeit uit haar jasje en opent daarom een tweede vestiging bij Hanz in Zwolle. Met een team van bijna 20 internet marketing specialisten zijn zij vanaf 1 september werkzaam vanuit beide vestigingen.
By Hanz Zwolle pand

Tweede vestiging regio Zwolle

De nieuwe vestiging op Hanzeplein 11-27 in Zwolle staat onder leiding van dezelfde eigenaren als de vestiging in Kampen: Sander Schilder en Robbie Bremer. “B&S Media kan er trots op zijn dat het bedrijf in enkele jaren is doorgegroeid tot een toonaangevend en stabiel internet marketing bedrijf in de regio Zwolle met klanten door heel Nederland. Dat we door dit succes moeten uitbreiden naar een tweede kantoor in Zwolle, maakt ons erg enthousiast”, zegt Sander Schilder. Het bedrijf opent haar tweede kantoor in het verzamelgebouw BijHanz. BijHanz is een inspirerende, open omgeving waar een grote diversiteit aan ondernemers zich met elkaar en hun omgeving verbinden. “Dat is een plek waar wij goed passen. Het biedt ons de ideale mogelijkheden voor de groei en uitbreiding van ons bedrijf,” aldus Robbie Bremer.

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media is een full service internet marketing bureau uit Kampen, waar ondernemers terecht kunnen voor het verbeteren van de vindbaarheid van hun websites in Google. Door de verbeterde vindbaarheid en doelgerichte campagnes, genereren deze ondernemers meer omzet via Google.

Benieuwd naar het nieuwe onderkomen of de dienstverlening van B&S Media? Bel dan naar 038 – 337 66 78 voor een afspraak.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.