B&S Media opnieuw in de Emerce 100

B&S Media opnieuw in Emerce 100

Ieder jaar verschijnt de Emerce 100, een jaarlijkse uitgave van het e-business platform Emerce, waarin een selectie bedrijven uit de branche wordt uitgelicht. Net als vorig jaar kunnen we met trots vertellen dat B&S Media Internetmarketing weer in de Emerce 100 is opgenomen. Op basis van onafhankelijk imago-onderzoek en de bevindingen van een vakjury zijn we verkozen tot een van de beste bedrijven in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’.

Opname in de Emerce 100 “een mooie erkenning”

In 2023 beleefden we ons debuut in de Emerce 100. We vertelden toen dat we ons altijd zullen blijven inzetten om deze positie te behouden. Door onze werkwijze en expertise op het gebied van internetmarketing te blijven ontwikkelen, zorgen we dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen en hun online succes kunnen blijven vergroten. Daar is het ons om te doen, en deze instelling heeft ons in 2024 opnieuw een plek in de Emerce 100 opgeleverd. Ook nu is het een mooie erkenning voor ons hardwerkende team en onze passie voor internetmarketing.

De vier pijlers voor de beste e-bedrijven

In het teken van de Emerce 100 houdt het platform voor e-business ieder jaar een imago-onderzoek in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De aangemelde bedrijven, die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business, werden beoordeeld op hun prestaties en dienstverlening in het afgelopen jaar. 

De vier pijlers voor deze beoordeling zijn:

  • Kennis/knowhow
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Na het onderzoek selecteert de vakjury van Emerce de beste bedrijven in een aantal categorieën binnen digitale marketing, media en e-business. Als bescheiden full service internetmarketingbureau blinken wij uit in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’. 

Een mooi resultaat, dat we met het hele team en samen met onze klanten en partners hebben behaald!

Over B&S Media Internetmarketing

Wij zijn een full-service internetmarketingbureau uit Kampen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in SEO (zoekmachineoptimalisatie), Google Ads / Microsoft Advertising, Social Ads en webdesign. B&S Media Internetmarketing bestaat sinds 2007 en heeft sindsdien meer dan duizend mkb-bedrijven geholpen bij het behalen van online succes. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, nuchterheid en resultaatgerichtheid. 

Naast de Emerce 100-vermelding ontvangen we al jaren op rij een FD Gazellen Award. Ook mogen we ons al meer dan 15 jaar Google Premier Partner, Microsoft Advertising Partner en Facebook Digital Marketing Partner noemen.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.