Google AdWords verkoopbeoordelingen

In de afgelopen jaren is het aantal Nederlanders dat online producten besteld enorm toegenomen. Daarnaast is het gemiddelde orderbedrag ook flink gestegen, doordat de internetgebruiker bereid is om steeds duurdere producten online te bestellen. Vertrouwen in een goede afhandeling van de bestelling speelt daarbij een cruciale rol. Net als bij een fysieke winkel is het voor de consument belangrijk om een goed gevoel te krijgen over het bedrijf achter een webshop.

Recensies van onafhankelijke internetgebruikers over de service en kwaliteit van het bedrijf kunnen dit goede gevoel enorm versterken. Steeds meer webshops maken gebruiken van software  om deze recensies te verzamelen.  In deze blog gaan we in op deze software en op verkoopbeoordelingen in de Google Adwords advertenties.

Software

Voor het verkrijgen van recensies kan er gebruik worden gemaakt van geautomatiseerde software van bijvoorbeeld Trustpilot of Kiyoh. Nadat deze software aan uw webshop is gekoppeld krijgen bezoekers een aantal dagen na levering van de bestelling een email. Via deze email kunnen zij hun mening geven over de geleverde service en eventuele verbeterpunten doorgeven. Deze recensies worden verzameld in de klantaccount en kunnen worden getoond op de website van het bedrijf.

Beide pakketten bieden de mogelijkheid om te reageren op recensies, zodat bij eventuele negatieve kritiek gekeken kan worden naar een oplossing. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenmalig vroegere klanten de mogelijkheid te bieden om een recensie achter te laten op het moment dat er wordt gestart met Trustpilot of Kiyoh. Op deze manier kunnen er in korte tijd veel beoordelingen worden verzameld.

Kiyoh    tp_logo

Google Adwords

Vanaf 30 unieke recensies in de afgelopen 12 maanden worden de beoordelingen vanuit de software automatisch verwerkt in Google Adwords advertenties. De beoordelingen worden in de vorm van sterretjes weergegeven, waarbij ook het totaal aantal beoordelingen wordt vermeldt. Het aantal beoordelingen in de Google Adwords advertentie komt niet altijd overeen met het daadwerkelijke aantal beoordelingen. De beoordelingen in Trustpilot en Kiyoh worden periodiek geïndexeerd door Google, zodat hier een vertraging kan optreden.

Verkoopbeoordelingen google

Met deze verkoopbeoordelingen in Google Adwords advertenties bent u de concurrentie weer een stap voor bij het genereren van zoveel mogelijk orders. Meer weten over deze software en de combinatie met Google Adwords? Neem vrijblijvend contact op!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.