Blankert Shortlease

Duidelijke strategie zorgt voor meer verkeer en conversies

Blankert Shortlease Case

Blankert Shortlease is dé shortlease specialist van Nederland. Vanuit Zwolle bedienen ze klanten in heel Nederland. Van zzp’ers tot grote ondernemingen en van zakelijk tot particulier. Naast Shortlease is het ook mogelijk om een auto te huren bij Blankert Shortlease.

Vandaag offerte, volgende dag rijden

Blankert Shortlease beschikt over een uitgebreid wagenpark dat per direct inzetbaar is zonder wachttijden. Vandaag een offerte aanvragen is de volgende dag al rijden. Bij dit bedrijf is shortlease ook écht shortlease. Dat betekent dat hun klanten na één maand hun leaseauto iedere dag kosteloos weer kunnen inleveren. Zo rijden hun klanten in een nette en nieuwe auto zolang ze deze nodig hebben, zonder langdurig aan hoge kosten vast te zitten. 

Onderzoek

Onderzoek

Allereerst is er in kaart gebracht welke zoektermen worden gebruikt door uiteenlopende doelgroepen.

Techniek

Techniek

Er zijn vervolgens technische optimalisaties doorgevoerd zodat de website optimaal geïndexeerd wordt.

Content

Content

Er zijn verschillende landingspagina’s geschreven waar de gebruikte zoektermen op terugkomen.

Autoriteit

Autoriteit

Door het versterken van het linknetwerk, verwijzen er nu meer kwalitatieve websites naar de website.

+

posities gestegen

+%

meer organisch verkeer

+

zoekwoorden in de top 3

Competitieve markt

We werken dagelijks aan de SEO-campagne van Blankert Shortlease om ervoor te zorgen dat ze goed zichtbaar zijn in de zoekresultaten. De markt van shortlease is erg competitief, waardoor het belangrijk is om vindbaar te zijn in de top 3 van Google. We zetten in op brede zoekwoorden zoals ‘shortlease’ en weten hier continu een top 3 positie te realiseren. Bij Blankert Shortlease is het mogelijk auto’s van diverse merken te shortleasen. We zorgen er daarom voor dat ze ook op ‘merk + shortlease’ goed zichtbaar zijn in Google. Bijvoorbeeld op ‘Volvo shortlease’, ‘Opel shortlease’ of ‘Fiat shortlease’. Ook geven we op de website van Blankert Shortlease antwoord op veelgestelde vragen in Google. Zo zoeken mensen bijvoorbeeld op of shortlease fiscaal aftrekbaar is. Via Google kunnen ze het antwoord op een speciaal ingerichte pagina vinden. 

Bereik en conversies vergroot

Bij de SEA campagne hanteren we net als bij de SEO campagne een duidelijke strategie. We zijn zichtbaar op shortlease in combinatie met merken en op shortlease in combinatie met plaatsen. Daarnaast werken we ook met Performance Max. Hierbij laten wij op basis van specifieke doelgroepen advertenties zien aan een potentiële klant. Hiermee hebben we het bereik en aantal conversies enorm kunnen vergroten.

Google Ads resultaten

Grafiek Google Ads resultaten
%

stijging in het aantal conversies

%

lagere CPC

%

stijging van het conversiepercentage

Het shortleasen van een auto zo gemakkelijk mogelijk maken

 

 

 

Het shortleasen van een auto zo gemakkelijk mogelijk maken, met name voor mobiele gebruikers. Dat was de opdracht die we meekregen van Blankert Shortlease.

Na de oplevering kunnen we met trots zeggen: missie geslaagd. Het cleane ontwerp met duidelijke CTA’s leidt de gebruiker moeiteloos naar het doel: het shortleasen van een auto. Maatwerk-features als de ‘direct rijden’-module doen nog een schepje bovenop het gebruiksgemak.

Neem vooral een kijkje op www.blankertshortlease.nl.

Wat zegt de klant?

"De samenwerking tussen B&S media en Blankert Shortlease is als een krachtige wisselwerking tussen online marketingexpertise en mobiliteitsoplossingen. Door onze gecombineerde inzet creëren we een solide basis voor effectieve online campagnes die de groei en zichtbaarheid van Blankert Shortlease stimuleren. Met gedegen strategieën en een focus op maatwerk bouwen we aan een partnerschap dat de weg vrijmaakt voor zakelijk succes en duurzame mobiliteit."

Naomi Vos

Wij werken aan dit project

Robbie B&S Media

Robbie

Directeur/eigenaar

Remco B&S Media

Remco

Senior SEO Specialist

Jos B&S Media

Jos

Senior SEA Specialist

Ook betere resultaten?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.