Christelijk gastouderbureau De Herberg

 

Christelijk gastouderbureau De Herberg, ook wel CGOB De Herberg, biedt kleinschalige kinderopvang in een warme, huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht. CGOB De Herberg werd opgericht in 2006 en is de eerste christelijke kinderopvangorganisatie van Nederland. Inmiddels hebben ze meerdere vestigingen in verschillende regio’s. Kwaliteit in de zorg voor het kind vanuit een christelijke levensvisie, dat is waar CGOB De Herberg voor staat.

 

De uitdaging

Onlangs heeft CGOB de Herberg een nieuwe website laten ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van een nieuwe website, had CGOB De Herberg de ambitie om de online vindbaarheid en het aantal bezoekers op de website te vergroten.

 

De oplossing

Allereerst hebben we gekeken naar de techniek van de website. Zo hebben we onder andere de snelheid van de website verbeterd door de afbeeldingen te comprimeren, browsercaching en GZIP compressie aan te zetten en de code op te schonen. Ook hebben we voor alle pagina’s de title en meta-descriptions geoptimaliseerd en ervoor gezorgd dat de pagina’s via één URL te benaderen zijn. Vervolgens hebben we de autoriteit van de website versterkt en een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd. Op basis van het zoekwoordonderzoek hebben we teksten geschreven en landingspagina’s aangemaakt en ingericht.

 

Resultaat

Een groot aantal mensen weet de website van CGOB De Herberg inmiddels steeds beter te vinden. Dit is ook goed te zien in de bezoekersaantallen via de organische zoekresultaten!

SEO case CGOB De Herberg

In Google Analytics hebben we de maand januari 2017 vergeleken met diezelfde maand in 2016. Hieruit blijkt dat de maandelijkse bezoekersaantallen vanuit het organische verkeer binnen 1 jaar zijn opgelopen van 108, naar maar liefst 1805 bezoekers per maand! Daarbij is ook het aantal nieuwe gebruikers gestegen van 18 naar 911!

 

Wat zegt de klant?

Trudy van Pijkeren van CGOB De Herberg

“We ervaren een prettige manier van samenwerken met B&S Media. Door het continue verbeterproces voor de vindbaarheid uit te besteden kunnen wij ons bezig houden met onze eigen kwaliteiten en taken. Het heeft geresulteerd in meer (potentiële) klanten!”

 

Wilt u ook betere resultaten?

Bent u benieuwd of er ook voor u betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.