SEO case Glasvezelbehangers

 

Glasvezelbehangers.nl is gespecialiseerd in onder andere glasvliesbehang, glasweefselbehang, glasvezelbehang en renovlies. De professionele schilders en behangers van Glasvezelbehangers.nl zorgen met behulp van dit behang door heel Nederland voor strakke wanden.

 

De uitdaging

Glasvezelbehangers.nl wilde de online vindbaarheid in haar branche verbeteren. Dat hield in: betere posities in Google creëren en meer bezoekers naar de website krijgen. Aan ons de uitdaging om dit daadwerkelijk te bereiken.

 

De oplossing

Om te beginnen zagen we kansen in het verbeteren van de techniek van de website. Echter konden we met het oude CMS de doelstellingen van de klant niet realiseren. Daarom hebben we ervoor gekozen om de hele website na te bouwen in WordPress. Dankzij het nieuwe CMS hebben we veel technische optimalisaties kunnen doorvoeren. Zo hebben we onder andere de URL structuur geoptimaliseerd, page titles en meta descriptions toegevoegd en de snelheid van de website geoptimaliseerd:

Pagespeed Glasvezelbehangers

Om de online vindbaarheid verder te verbeteren, hebben wij middels een uitgebreide analyse relevante zoekwoorden geselecteerd. Voor deze zoekwoorden hebben wij unieke SEO teksten geschreven en deze vervolgens geplaatst op pagina’s die volledig voor deze zoekwoorden zijn ingericht.

 

Het resultaat

Inmiddels blijven de bezoekersaantallen stijgen en staat Glasvezelbehangers.nl met een groot aantal zoekwoorden in de top 3. Waarvan het grootste gedeelte van deze sterk concurrerende zoekwoorden een eerste positie heeft bereikt.

SEO case Glasvezelbehangers

Bovenstaande zoekwoorden zijn goed voor een gezamenlijk zoekvolume van maar liefst 12.880 per maand!

 

Wat zegt de klant?

Gerlof Jansen van Glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.”

 

Ook betere resultaten?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.