SEO case De Zorgoutlet

 

De Zorgoutlet is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van zorghulpmiddelen. Zowel nieuw als gebruikt. De Zorgoutlet beschikt over een eigen showroom in Almere, waar tevens de werkplaats gevestigd is. Daarnaast zijn de producten online te koop via de webshop.

 

De uitdaging

Voor De Zorgoutlet is een nieuwe webshop gebouwd door B&S Media. Hiervoor is gebruik gemaakt van WordPress/Woocommerce. De uitdaging was om deze webshop vervolgens ook vindbaar te maken, om zo meer klanten te krijgen. Voor De Zorgoutlet is het van belang om op algemene zoekwoorden vindbaar te zijn.

De zorgoutlet website

 

De oplossing

De webshop is technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierbij hebben wij onder andere voor alle producten een unieke paginatitel en meta description geschreven. Dit helpt Google om de webshop beter te ‘lezen’. Ook andere technische aspecten zoals de snelheid van de webshop en mobielvriendelijkheid zijn hierbij aan bod gekomen. Daarnaast hebben wij voor belangrijke productcategorieën unieke teksten geschreven, gericht op een betere vindbaarheid in Google.

 

Het resultaat

De optimalisatie van de webshop en de unieke SEO teksten hebben ervoor gezorgd dat De Zorgoutlet op relevante zoekwoorden vindbaar is. Hierbij hebben wij ons gericht op een landelijke vindbaarheid. De Zorgoutlet staat daardoor onder andere al lange tijd op de eerste positie op het zoekwoord ‘Hoog laag bed’.

SEO case de zorgoutlet

In Google Analytics is dan ook te zien dat de verbeterde posities voor een groei in de bezoekersaantallen zorgen. Zo is er binnen één jaar een stijging van maar liefst 461% gerealiseerd!

De zorgoutlet stijging websitebezoekers

 

Wat zegt de klant?

Chris Bruins van De Zorgoutlet

“Dankzij de optimalisatie van onze webshop, zijn wij goed vindbaar op voor ons belangrijke zoekwoorden. Behaalde posities worden behouden en ondertussen wordt er gewerkt aan de optimalisatie van nieuwe zoekwoorden. Daarbij zorgt B&S Media er ook voor dat onze webshop up-to-date blijft en zetten ze betaalde advertenties (AdWords) voor ons in. Naast een flinke conversiestijging op onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in onze fysieke showroom gezorgd!”

 

Wilt u ook betere resultaten?

Bent u benieuwd of er ook voor u betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.