Online marketing stage in Kampen

Ben jij op zoek naar een online marketing stage in Kampen (vlakbij Zwolle), waar je alle kneepjes van het vak kunt leren? Stop dan met zoeken! B&S Media Internetmarketing zoekt namelijk per februari 2018 leuke, enthousiaste, leergierige en hardwerkende stagiairs!

Online marketing stage

Je kunt bij ons terecht voor een online marketing stage, SEO stage, AdWords stage, webdeveloper stage of afstudeerstage in Kampen (vlakbij Zwolle).

  Bekijk de online marketing stage vacature hier!
Interesse? Mail je CV en motivatie dan naar info@bsmedia.nl.

Mogelijkheden online marketing stage

Een online marketing stage bij B&S Media kent verschillende aspecten. Zo is het mogelijk om je bezig te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO) of Google AdWords (SEA). Maar ook voor een webdeveloper stage of sales stage (online marketing adviseur) ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we geregeld plek aan fanatieke afstudeerders!

Wat ga je doen tijdens je SEO stage?

Tijdens je SEO stage ben je onderdeel van het SEO team en ondersteun je hen bij het verbeteren van de zoekwoordposities van diverse klanten. Hiervoor schrijf je unieke teksten die ook geoptimaliseerd zijn voor Google, zet je kwalitatieve en relevante linkbuilding campagnes op voor klanten en draag je bij aan het verhogen van de conversies.

Wat ga je doen tijdens je AdWords stage?

Tijdens je AdWords stage help je het team bij het opzetten en optimaliseren van verschillende SEA campagnes binnen Google AdWords. Hierbij denk je proactief mee hoe de advertenties beter kunnen renderen, doe je zoekwoordonderzoek, schrijf je wervende advertentieteksten en ondersteun je bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wat ga je doen tijdens je webdeveloper stage?

Tijdens je webdeveloper stage maak je deel uit van een enthousiast team, die mooie en conversiegerichte websites maken. Je ondersteunt bij het ontwikkelen en ontwerpen van WordPress websites, het overnemen van content en data van oude naar nieuwe websites en het netjes opmaken van de volledige website inhoud.

Waarom stage lopen bij B&S Media in Kampen?

 • Unieke kans om meer te leren over het vakgebied waardoor je een echte specialist wordt
 • Een informele werkomgeving binnen een jong team (gemiddeld 25 jaar)
 • Uitstekende stage- en reiskostenvergoeding
 • Doorgroeimogelijkheden met de kans op een (bij)baan
 • Gezellige borrels, een potje tafelvoetbal of darts met je collega’s en vrijdags gratis broodjes!

Maar niemand minder dan een oud stagiair kan jou natuurlijk beter vertellen waarom stage lopen bij B&S Media leuk is!

B&S Media Chinouk

Oud SEO stagiair Chinouk Kreuze:

Mijn stage bij B&S Media was helemaal wat ik ervan verwacht had. Het sloot perfect aan op mijn interesses en ik kreeg eindelijk de kans om het geleerde toe te passen in de praktijk. Ik heb ontzettend veel geleerd op het gebied van online marketing en was direct al onderdeel van het team. De sfeer is heel vrij en ongedwongen, waardoor ik me direct thuis voelde in dit bedrijf. De stageperiode vloog dan ook voorbij! Gelukkig hoefde ik geen afscheid te nemen van B&S Media en kon ik er in de vrije uren naast mijn studie blijven werken. Inmiddels heb ik mijn studie succesvol afgerond en ben ik nu fulltime werkzaam bij B&S Media!

Wat vragen wij van een stagiair online marketing?

 • Beschikbaar voor een stage van minimaal 5 maanden
 • hbo-opleiding richting communicatie, marketing of commerciële economie
 • Interesse en affiniteit met online marketing
 • Representatief, proactief en leergierig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van online marketing

Kies voor een online marketing stage bij B&S Media in Kampen (vlakbij Zwolle)

B&S Media is gevestigd in Kampen (vlakbij Zwolle) en gemakkelijk te bereiken. Als je bij ons stage komt lopen, formuleren we samen uitdagende doelen voor je. Je krijgt daarbij de begeleiding die jij nodig hebt om je stage tot een succes te maken. Daarnaast krijg je bij ons genoeg ruimte om aan jezelf en schoolopdrachten te werken. Dus wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte online marketing goeroe? Stuur dan snel je CV + motivatie naar info@bsmedia.nl en wie weet heb jij je online marketing stage binnen!

Bekijk vacature

Online marketing stage lopen bij B&S Media?

Stuur dan nu je CV + motivatie naar ons op!

Bekijk vacature