B&S media Internetmarketing blijft Google Premier Partner en Microsoft Advertising Partner

Online marketingbureau B&S Media Internetmarketing uit Kampen is eind februari 2023 opnieuw uitgeroepen tot Google Premier Partner en Microsoft Advertising Partner. Dat betekent dat het bureau aan alle programmavereisten voldoet die er door Google en Microsoft worden gesteld. 

Google Premier Partner

Het Google Partners-programma is er speciaal voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren van andere merken of bedrijven. Hiermee biedt Google innovatieve tools, resources en support waarmee bedrijven de online groei en het succes van hun relaties kunnen vergroten. Michel Hamer, operationeel directeur van B&S Media Internetmarketing vertelt: “Deze status betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en beta’s. Daarnaast behoren we bij de top 3% van alle Google Partners ter wereld. Ik ben heel trots op het team dat we deze status keer op keer weer behouden. We werken al 15 jaar iedere dag met veel plezier aan het verbeteren van de campagnes van onze relaties.”

B&S Media Google Premier En Microsoft Partner

Microsoft Advertising Partner

Microsoft Advertising is een online advertentieprogramma waarmee men reclame kan maken binnen zoekmachine Bing. Aan de hand van een veiling bepaalt het systeem welke advertentie bovenaan de pagina komt te staan. Niet alleen het bod speelt een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit en relevantie van websites. “Om deze status te kunnen behouden, zijn we altijd op zoek naar manieren om resultaten te verbeteren. Verder brengt het partnerprogramma vele voordelen met zich mee voor onze klanten en onszelf. Twee mooie prestaties van het team,” sluit Michel mee af. 

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.