B&S Media Internetmarketing wint een FD Gazellen Award!

B&S Media Internetmarketing ontvangt van Het Financieele Dagblad een FD Gazellen Award! Het bedrijf uit Kampen is geselecteerd als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

fd gazellen award

Trots op deze nominatie

“B&S Media groeit in snel tempo en het feit dat wij deze nominatie krijgen in het jaar dat we ons 10-jarig jubileum vieren, is natuurlijk een groot compliment. We zijn dan ook erg trots op deze nominatie. Niet alleen is dit een compliment aan onze werkwijze, maar vooral ook aan ons team en trouwe relaties, welke deze groei de afgelopen jaren hebben gestimuleerd.” Aldus eigenaren Sander Schilder en Robbie Bremer.

FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert de competitie voor de 14e keer. Om genomineerd te worden voor de Award moet een organisatie financieel gezond zijn en 3 jaar achter elkaar minstens 20 procent omzetgroei realiseren. B&S Media voldoet aan bovenstaande criteria en behoort daarmee tot de snelste groeiers van Nederland.

Over B&S Media Internetmarketing

De afgelopen jaren is B&S Media uitgegroeid tot een full-service internet marketing bureau. Vanuit het kantoor in Kampen werken er dagelijks ruim 20 internet marketing specialisten aan de online vindbaarheid van vele klanten. Hierbij staat het verhogen van de conversies en leads centraal. Dit doen we o.a. door het behalen van hogere posities in de organische zoekresultaten van Google (SEO), het creëren, beheren en optimaliseren van Google Adwords campagnes (SEA) en het ontwikkelen en verbeteren van websites en webshops.

De uitreiking

Op 16 november a.s. zullen wij onze onderscheiding in ontvangst mogen nemen bij de prijsuitreiking voor de FD Gazellen Awards 2017 regio Oost-Nederland in de Deventer Schouwburg. Tevens worden er deze dag nóg 9 prijzen uitgereikt. Namelijk een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein, middelgroot en groot!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.