B&S Media Internetmarketing neemt FD Gazelle Award in ontvangst

B&S Media Internetmarketing heeft de FD Gazelle Award 2017 in ontvangst mogen nemen. De FD Gazellen Awards werden 16 november jongstleden uitgereikt in de Deventer Schouwburg voor bedrijven in regio Oost-Nederland.

B&S Media FD Gazellen Award
De FD Gazellen Awards worden georganiseerd door Het Financieele Dagblad en is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is het eerste jaar dat B&S Media is verkozen tot FD Gazelle. Het bedrijf behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Robbie Bremer, mede-eigenaar (links): “Het winnen van deze award is een groot compliment naar ons bedrijf en ons hardwerkende team. Samen hebben we dit succes mogelijk gemaakt en deze titel is een mooie bekroning op ons werk. Ook zijn we trots op de vruchtbare en duurzame samenwerkingen die we met onze relaties ervaren. Wij willen hen graag bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons.”

B&S Media begon in 2007 met twee man sterk aan het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes. Ruim 10 jaar later is bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd internetmarketing bureau met meer dan 20 medewerkers, gespecialiseerd in meerdere internet marketing diensten.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.