B&S Media sluit samenwerkings­overeenkomst met BrugMedia

BS Media BrugMedia
KAMPEN – De Kamper bedrijven B&S Media Internetmarketing en BrugMedia gaan een samenwerkingsovereenkomst met elkaar aan. B&S Media zal vanaf november aanhaken op de marketingcampagnes van BrugMedia wanneer het gaat om de onderdelen Google Ads en SEO.

Beide partijen zijn content met de samenwerkingsovereenkomst. “Als multimediale uitgever en reclameburo willen we onze relaties met uiteenlopende communicatievraagstukken goed kunnen helpen. Dankzij de samenwerking met B&S Media kunnen wij ook vol vertrouwen de Google Ads en SEO campagnes, gericht op de vindbaarheid in Google, uitbesteden voor onze relaties.” aldus Johan van der Kolk van Brugmedia.

Bedrijven in de regio Kampen-Zwolle beter vindbaar in Google

Sander Schilder en Robbie Bremer geven aan dat de samenwerking diverse voordelen heeft. “Dankzij deze samenwerking kunnen we ook de relaties van BrugMedia in de regio Kampen – Zwolle beter vindbaar maken in Google. Dit zorgt voor meer leads en klanten voor deze bedrijven”, aldus Bremer. “De afgelopen jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt met onze relaties en medewerkers. Deze groei willen we de komende jaren op een verantwoorde, strategische manier doorzetten. De samenwerking met BrugMedia past goed in die strategie”, vult Schilder aan.

Over BrugMedia

BrugMedia is naast multimediale uitgever voor Zwolle, Kampen, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Dronten en omgeving de specialist in kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor communicatievraagstukken met een sterke lokale en regionale binding. Het bedrijf telt 28 creatieve medewerkers die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van een mediaplan tot en met de campagne en uitvoering. Kijk voor meer informatie op www.brugmedia.nl.

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is een full service internet marketing bureau uit Kampen, dat gespecialiseerd is in Google Ads, SEO en webdesign. Met 25 enthousiaste internet marketing specialisten helpt B&S Media MKB bedrijven met het ontwikkelen, optimaliseren en beter vindbaar maken van websites en webshops. Kijk voor meer informatie op www.bsmedia.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.