B&S Media Internetmarketing uit Kampen bestaat 12,5 jaar

B&S Media bestaat 12,5 jaar

KAMPEN – Een jubileum voor B&S Media uit Kampen: het internetmarketingbureau bestaat 12,5 jaar. Eigenaren Robbie Bremer en Sander Schilder werden zodoende maandagochtend verrast door het team, met bloemen en een prachtig jubileumbord dat de afgelopen jaren in beeld brengt. Zichtbaar trots namen ze het in ontvangst. “Eerlijk gezegd heb ik hier helemaal niet bij stilgestaan. Maar het is een prachtige mijlpaal, die we met zijn allen hier bereikt hebben”, aldus Schilder.

B&S Media Internetmarketing is gestart op 1 september 2007 aan de Boven Nieuwstraat in Kampen, als initiatief van de twee jonge ondernemers Robbie Bremer en Sander Schilder. In de jaren die volgden verhuisde het bedrijf diverse malen en groeide het uit tot toonaangevend online marketingbureau in Nederland. Vandaag de dag telt B&S Media 28 werknemers.

Eén van de snelst groeiende bedrijven in Nederland

Waar er in de beginjaren met zijn tweeën en later met een klein team successen werden geboekt, groeide B&S Media in al die jaren gestaag tot een bedrijf van formaat. In 2016 werd het marketingbureau door Google erkend als Premier Google Partner en sinds vorig jaar mag B&S Media zichzelf ook Microsoft Advertising Partner noemen. Dat de dienstverlening hiermee steeds verder verbeterd werd en het aantal klanten maar bleef groeien maakte dat uitbreiding niet kon uitblijven. In het ruime pand aan de Carlsonstraat, waar het bedrijf sinds 2017 is gevestigd, blijft het aantal werknemers gestaag toenemen. Zo kan B&S Media aan de vraag blijven voldoen. Het resulteerde in een trilogie FD Gazelle Awards in 2017, 2018 en 2019, die worden uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Bovendien ging B&S Media de samenwerking aan met de lokale uitgever BrugMedia, dat haar klanten met vraagstukken over online vindbaarheid doorverwijst naar het internetmarketingbureau. Ook op het gebied van webdesign werd een mooi succes behaald, met de overname van Boersma Internet in 2018. En vorig jaar was er de feestelijke lancering van de nieuwe website, waarin de in 2017 vernieuwde huisstijl verwerkt is.

Investeren in mensen

Als het aan mede-eigenaar Robbie Bremer ligt, dan is een belangrijke verklaring voor het succes in de voorbije jaren de ontspannen en tegelijkertijd professionele sfeer die er heerst op de werkvloer. Bremer: “Onze mensen krijgen van ons alle mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. We werken met échte specialisten, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en bovendien wat hij of zij leuk vindt.” Exemplarisch is wat zijn compagnon Sander Schilder betreft het feit dat al diverse medewerkers hun vijfjarig jubileum vierden. “Voor de marketingbranche mag dat gerust uitzonderlijk genoemd worden”, aldus Schilder.

“Daarnaast”, zo haast Bremer aan te vullen, “geldt hetzelfde voor onze relaties. Met het grootste gedeelte van hen werken wij al van begin af aan samen. En dat zegt veel over ons bedrijf en onze medewerkers. We merken dat onze transparante manier van werken gewaardeerd wordt, waardoor men bij ons langdurig klant blijft.” De eigenaren van B&S Media zien de komende twaalfenhalf jaar desgevraagd dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.