B&S Media wint opnieuw de FD Gazellen Award

KAMPEN – Hoera! Het is bij B&S Media Internetmarketing weer tijd voor een feest! Het online marketingbureau uit Kampen is namelijk voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Donderdag 19 november krijgen zij van Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Award 2020 uitgereikt. “Dat wij opnieuw deze award in ontvangst mogen nemen is natuurlijk prachtig nieuws voor ons team”, aldus eigenaren Robbie Bremer en Sander Schilder. “Hier mogen wij wederom trots op zijn met elkaar!”

2020: een jaar vol uitdagingen

Het coronavirus heeft ondernemers al maandenlang in zijn greep. Desondanks zijn de selectiecriteria ook tijdens de 2020-editie van de FD Gazellen streng. Financieel gezond. Een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar. Groei in medewerkers en de winstgevendheid. Het telt allemaal mee. Dat B&S Media ook in deze tijden aan de eisen kan voldoen, is natuurlijk geweldig. “De kracht van ons internet marketingbureau is dat wij proactief met onze opdrachtgevers meedenken. Ook in deze vreemde en onzekere tijden kijken wij juist naar de kansen die er voor hen liggen.”

Een digitale prijsuitreiking

B&S Media Internetmarketing is geen onbekende van de FD Gazellen. Drie keer eerder heeft het bureau de award in de wacht gesleept. Voor het eerst in vier jaar kunnen zij deze niet fysiek ophalen. De uitreiking vindt namelijk donderdag 19 november – vanwege de coronamaatregelen – online plaats. Het Financieele Dagblad maakt tijdens dit evenement ook de winnaars van de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards bekend. Tot slot wordt duidelijk welk bedrijf als eerste in de top 100 is geëindigd en wie zich winnaar van de Oryx-prijs mag noemen. 

Over B&S Media Internetmarketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. Zeker in tijden van corona. In deze branche heeft B&S Media Internetmarketing een goede reputatie opgebouwd. Een team van bijna 30 specialisten helpt MKB’ers succesvol te zijn op het internet. Dit doen zij niet alleen door te focussen op SEA, SEO, Webdesign en Social Media, maar ook door proactief met de klanten mee te denken. Daar is iedereen bij gebaat. Niet voor niets wordt hun succes voor de vierde keer op rij bekroond met een FD Gazellen Award! 

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.