B&S Media wint voor 3e jaar op rij FD Gazellen Award

Uitreiking FD Gazellen Award B&S Media
KAMPEN – Hiep. Hiep. Hoera! Het is feest bij B&S Media Internetmarketing! Het marketingbureau is namelijk voor de derde keer op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Reden voor Het Financieele Dagblad om dit te bekronen met een FD Gazellen Award. De uitreiking vond plaats op dinsdag 12 november. “Voor de derde keer deze prijs winnen is natuurlijk geweldig,” aldus trotse eigenaren Robbie Bremer en Sander Schilder: “Dit is een groot compliment voor ons hele team!”
 

Zware criteria

De FD Gazellen Awards bestaan dit jaar zestien jaar. Ook tijdens deze editie waren de selectiecriteria moordend. Zo moeten bedrijven niet alleen financieel gezond zijn, maar ook minimaal 20% meer omzet hebben behaald in de afgelopen drie jaar. Het feit dat B&S Media voor de derde keer aan deze strenge eisen voldoet, is fantastisch nieuws. “Dit succes willen wij voortzetten,” vertellen Robbie en Sander enthousiast: “Wij willen met B&S Media blijven groeien. In werknemers, relaties én kwaliteit voor zowel bestaande als nieuwe relaties.”
 

De prijsuitreiking

Het winnen van een FD Gazellen Award is een uitzonderlijke prestatie. Namens B&S Media Internetmarketing waren Michel Hamer (teamleider) en Klaas Ros (sr. internetmarketing adviseur) daarom afgelopen dinsdag aanwezig bij de regionale uitreiking in Theater Orpheus te Apeldoorn. Hier namen zij de prestigieuze ondernemersprijs met trots in ontvangst. Tijdens dit evenement werden tevens de allersnelste groeiers bekend gemaakt. Aan hen werden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen uitgereikt.
 

Over B&S Media Internetmarketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. B&S Media Internetmarketing heeft binnen dit vakgebied een goede naam opgebouwd. Dagelijks houden ruim 25 specialisten zich bezig met SEA, SEO en webdesign. Samen zorgen zij ervoor dat MKB’ers beter gevonden worden op het wereldwijde web. Hiermee heeft het full service internetmarketingbureau een gouden formule in handen. Niet voor niets wordt hun succes – voor het 3e jaar op rij – met een FD Gazellen Award onderstreept. Meer informatie vind je op www.bsmedia.nl.
 

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.