FD Gazellen Awards 2023 voor B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing heeft zich gekwalificeerd voor de FD Gazellen Awards 2023. Dit betekent dat het online marketingbureau voldoet aan de strenge groeicriteria van het Financieele Dagblad en tijdens de uitreiking op 23 november een award in ontvangst mag nemen. Het is al het zesde jaar op rij dat B&S Media Internetmarketing tot FD Gazelle wordt uitgeroepen. Eigenaren Sander Schilder en Robbie Bremer: “We zijn ontzettend trots dat we weer deze bijzondere status wederom hebben weten te bereiken met ons gepassioneerde team en gewaardeerde klanten.”

Snelst groeiende bedrijven

Om genomineerd te worden voor de FD Gazellen Awards, moeten deelnemende bedrijven aan strikte criteria voldoen. Het FD evalueert vooral de groei van het bedrijf tussen 2020 en 2023. Het oordeel van de jury is unaniem: B&S Media behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland, regio Oost, categorie middelgroot. Hiermee mag het online marketingbureau zich FD Gazelle 2023 noemen.

Uitdagingen overwonnen

B&S Media Internetmarketing kan terugblikken op een periode vol uitdagingen: “De periode tussen 2020 en 2023, vooral de eerste jaren, kende veel plotselinge veranderingen. Dit bracht voor ondernemingen zowel kansen als uitdagingen met zich mee en vroeg flexibiliteit van ons en onze klanten. Voor veel van hen hebben we mooie online groei weten te realiseren, en dankzij hun vertrouwen in ons hebben wij met ons team de status van FD Gazelle weten te bereiken. We voelen echt dat we het samen hebben gedaan.”, aldus operationeel directeur Michel Hamer.

Michel en Klaas tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards in 2019

Uitreiking op 23 november

Samen met de andere FD Gazellen zal B&S Media Internetmarketing op donderdag 23 november aanwezig zijn bij de FD Gazellen Awards. Dan zullen deze prestigieuze zakelijke onderscheidingen worden uitgereikt en ontvangt ook B&S Media Internetmarketing een award. Eigenaren Bremer en Schilder: “We zullen hem een mooi plekje geven bij de andere vijf Gazellen Awards, met dank aan onze medewerkers, partners en klanten!”

Lees meer over de FD Gazellen Awards op fd.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.