VBO Accountancy

Website met no-nonsense uitstraling

WEB Case VBO Accountancy

Het bedrijf

Van strak in het pak houden ze niet bij VBO Accountancy. Zonder poespas. Makkelijk benaderbaar. Altijd bereikbaar. Zo kun je het accountantskantoor het best omschrijven.
Cijfers over het verleden vertalen in adviezen voor de toekomst. Zo omschrijven ze het bij VBO. Met zo’n insteek is het logisch dat ook de website modern en bij de tijd moet zijn.

Herkenbaarheid als belangrijkste doel

Tijdens het overleg met VBO Accountancy werd het hoofddoel al snel duidelijk: de website moest een no-nonsense uitstraling krijgen, waarbij herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid hand in hand behoorden te gaan. Die eisen passen perfect bij ons MKB Webdesign. Het raamwerk van onze bestaande thema’s zijn ingericht voor optimale prestaties en kunnen uitstekend gegoten worden in een bestaande huisstijl. Het resultaat? Een strakke, overzichtelijke website met duidelijke conversiepunten en navigatiestructuur.

Responsive

Responsive

De website is optimaal lees- en navigeerbaar op alle beschikbare apparaten.

Buttons

Buttons

Opvallende call-to-action buttons accentueren de conversiepunten.

Integratie

Integratie

Externe integratie gekoppeld voor automatisch inladen nieuwsitems.

Social proof

Social proof

Testimonials van klanten en partners vergroten de betrouwbaarheid.

Webdesign VBO Accountancy

Wat zegt de klant?

In een korte tijd heeft B&S Media een professionele website voor ons kantoor VBO Accountancy BV gemaakt. De website ziet er prachtig uit en bevat alle functionaliteiten die wij wensen. Al met al zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat en de manier waarop B&S Media heeft meegedacht en initiatief heeft getoond. Wij raden het bedrijf dan ook ten zeerste aan!

Renko van Bodegraven

Wij werken aan dit project

Michel B&S Media

Michel

Teamleider

Wilco B&S Media

Wilco

Webdeveloper

Tijmen - webdesigner bij B&S Media

Tijmen

Webdesigner

Ook betere resultaten?

Benieuwd of er voor jouw bedrijf ook betere resultaten te behalen zijn online? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.